Bella: FÖRLÅT!

Förlåt, men har verkligen varit sjukt bakis denna vecka... Ingen ursäkt men men....

Ska ge er en uppdatering:

Torsdag:  Fick sluta tidigare från jobbet, de va skönt! Jag och Elina drog till Bolaget och handlade sprit för helgen, 1200 kr slutade kalaset på. 2 STORA Mosserande vin flaskor, 2 flaskor rosé, en 3liters dunk rosé, en flaska vitt, 15 flaskor cider, 15 flaskor öl, 9 små flaskor jäger :)

Sen mötte vi upp Ceasar som langade in all sprit i bilen, vi hade verkligen inte klarat av att bära detta själva. Tack Ceasar!!

Sen sprang jag och Elina vidare på stan och shoppade. Köpte 2 par skor, ett par ballerina och ett par pumps, mjau säger jag bara!

Sen var vi sjukt trötta, så jag åkte hem för att packa. Sen åkte jag hem till Elina och vi chillade hela kvällen och tvättade och packade ännu mer! Sen var de dags att sova, kom i säng vid 3 tiden.

Fredag: Klockan 07.00 ringde klockan och de var dags att duscha och packa ner de sista innan vi skulle åka.
08.15 kom Ceasar och Jocke för att hämta oss.
Destination HALMSTA!
Resan gick ganska snabbt, jag lyckades sova en timme trots Ceasars hetsiga körstil.

Vi var framme i Halmstad vid 14.00, då var de strålande sol och massor med partysugna människor ute på gatorna.
Vi checkade in på Hotellet och fixade snabbt till oss. Sen var de dags att supa, vi mötte upp Hampus och massa andra vänner på Östar stranden och började vårt Supande.
Sen begav vi oss till Tylösand och härjade ännu mer.

Tiden sprang iväg och de var nu dags att äta middag. VI återvände till hotellet och fixade oss i timmar. Vi skulle locka håret sminka oss och välja kläder. Efter många klädbyten så gick vi ner till hotellet för att äta Midsommar middag. De var oerhört trevligt! 
Efter det så drog vi ner på stan. Vi sprang runt och härjade på ställe efter ställe. Till sist hamnade vi på "Lilla Helfvetet", de var de "bästa" stället i halmsta tydligen. Faktist helt ok ställe. Jag och Elina fulade oss ganska bra och drog jäger shootar på toaletten. ;)
Sen är resten av kvällen mest dimma. Jag trodde ivf att jag kände alla på stan och bad om ursäkt för att jag hånglat med deras killar :P

ojojoj

Lördag: Hela lördagen var jag SJUKT bakis, jag vägrade lämna hotellrummet. Elina däremot sprang på stan och våra manliga vänner åkte gocart, men jag låg bara hemma ;)

Sen när klockan var kring 5:tiden så blev jag uppdragen, nu var de dags att äta middag.  
Vi käkade på ett helt okej ställe i halmstad innerstad, eller vad man nu kallar de;)
Sen drack vi kaffe och gick hem för att fixa oss.
Eftresom att vi var så slitna så tog de ett tag för oss att fixa oss. Vi satt på hotellrummet och lekte "häll i dig spriten" lekar ;) De funkade riktigt bra faktist ;)

Sen när vi var tillräckligt fulla så var de dax att kliva in i dimman.
De var vi ganska bra på, därför minns jag bara delar av kvällen. Jag hamnade i en konflikt med polisen, drack medtagen öl på toaletten och var nära på att nita en kille. Sen var jag nära på att sno godis från en affär men eftre många om och men så kom jag överens med butiksägaren om att jag fick en klubba, tur va väll de.
De var väll kvällen i stora drag. Sen blev jag bitter och ledsen som bara Tessan kan. 
*Alla män är svin*
 Men ibland får man faktist !


Söndag:
Nu var de tid för oss att återvända till Sthlm..
Eftre flera timmar i bilen så stannade vi i Jönköping för att äta. Vi åt på ett ställe som heter Gyllene Uttern, de var seriöst nog de bästa jag har ätit i hela mitt liv. Maten var verkligen sjukt bra, verkligen att rekomendera!
Sen fortsatte resan hem, när vi kom hem vid 7 tiden så slocknade jag på direkten!

Sen har veckan inte varit nått speciellt.. Återkommer snart med skvaller från denna helg.
Och förlåt för att detta inlägg är så tråkigt men har inte orkat angagerat mig. Känner mig sjuk :(

Hanna:

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggat på ett par dagar. Och jag ber ännu mer om ursäkt åt Bellas vägnar som inte bloggat på jätte många dagar.. ... inte riktigt okej.. eller vad säger ni?

Helgen var spännande. I fredags fick jag gå tidigare från jobbet pga läkarbesök. Skulle till fysiologilabbet i stan för att utreda mina andningsuppehåll när sover. (Jag slutar andas när jag sover). Detta relaterade i att jag fick med mig en liten väska med massa slangar och grejer som jag skulle sova med. (Var superhet i denna munderering). Så Fredagen blev lugn med en mysig middag i gammla stan med några goda vänner (Bella en av dem) :). Helt alkholfritt för omväxlighetens skull! Sedan hem och på med maskinen. Sov förfärligt dåligt! Men det är okej!
Upp på lördagen och diskutera kvällen. Vad skulle hända? Kan man verkligen vara nykter två dagar i rad? -NEJ!
Fick Bella att åka till systemet sedan bar det av till en kompis som nyss flyttat till Lidingö (skönt eftersom jag då har nära hem). Där styrde jag och Bella en underbar middag! Med mycket vitlök kan ingen maträtt bli annat än lyckad!

 
Hanna ...                                                    och                      Bella ... ! ! !


Mycket god mat, gott sällskap, många skratt och roliga samtalsämnen senare var det dags att bege sig hem. Väl i taxin ringde jag kära André.
Besämmde att jag skulle ta turen förbi honom. Väl där full och laddad tyckte jag det var en strålande ide att klippa av honom hans hår. Vilken jag påbörjade. (För att vara onykter och laddad tyckte jag personligen det blev jävligt bra. Konstatera då också att jag aldrig har klippt någons hår tidigare!)

<--min fina fylleklippning...

Väl på morgonen trött och sliten beger jag mig i gårdagens kläder ut till J för att avnjuta en härligt brunch med några goda vänner (Bella en av dem). Men väl på plats inser jag ganska snabbt att det blir ingen brunchbuffé då de endast har det på hösten/vintern. Så vi får äta från matmenyn vilket iaf inte jag var så laddad för. Men det blev bra ändå :)
   
             Ceasarsallad med kräftor                            eller               Ceasarsallad med kyckling ?


Sedan strödde jag runt lite och hälsade på några kompisar jag inte träffat på länge och bara bjöd in mig själv lite här och var :D
Slutligen åkte jag hem och kollade på final i fotbolls EM 2008. Spanien vann med 1-0.

Imorse var jag åter på läkarmottagningen för att de skulle läsa av maskinen jag sovit med. Det visade sig att jag hade haft andningsuppehåll 28% av den tiden jag sov..!!? :O INTE OKEJ! Men läkaren sa att det borde inte vara så eftersom jag inte alls är överviktig och min ålder. Så jag skall få sova med djävulskmaskinen en natt till om några veckor så ska vi se.

Nu sitter jag åter på jobbet. Här är det så lugnt och skönt eftersom folk börjar gå på semester så är det omöjligt att få tag på någon.
Så vi sysselsätter oss med att suga klubba :D
  
Först har vi Bella, sedan mig själv (Hanna) och sist men hon tar den absolut inte minst Elina :D


Dagens citat: -"Jag tycker om att lära mig men jag gillar inte att bli undervisad." -Winston Churchill

Hanna:

Kära läsare! Jag ber om ursäkt för Bellas uppförande att låta det gå flera dagar utan någon som helst tanke på denna ljuva blogg! Men jag lovar er käraste läsare att jag ligger på henne och inom kort så kommer nog ett raflande blogginlägg att dyka upp.
Idag är en riktigt riktigt riktigt seg dag på kontoret. Vet inte hur mycket frukt jag proppat i mig för att försöka bli pigg och försöka att undvika att svepa kaffekopp efter kaffekopp.
 Det känns som om det är dags för semester nu! Men inte ännu! snart.... den som väntar på någonting gott....
(den kan faktiskt vänta för länge!!!)
Semestern är inte bokat, inte hundra procentigt planerad men magkänslan talar om att det inte gör någonting! Det är nog en av få gånger som jag tycker det är okej att jag inte har full koll på allting.
Med mitt kontrollbehov är detta ett under. Ett riktigt mirakel!
Jag brukar vanligtvis få panik om jag inte vet var, när och hur in i minsta ditalj!
Men någonting säger mig att ingenting kan gå fel. Antagligen eftersom det är jag och Bella som ska Busa :D Då spelar det faktiskt ingen som helst roll vart vi hamnar eller vad vi gör :D Vi har så roligt oav om det bara är hon och jag på en öde  ö.... (kanske dags att börja oroa sig) ;P
Denna sommar är på gång att bli storslagen! Den bästa hitills!
Mitt mål är att varje år kunna säga: detta var den bästa sommaren hittils! Dags att sätta fart och förverkliga denna dröm! Den är långt ifrån omöjlig att genomföra! Allting ligger framför mina fötter. Det gäller bara att roffa åt sig!
Sommaren 08 -Här kommer jag!

Dagens citat: "GoNorr!" -Bella kommer inrullandes på kontoret och försöker glatt och trevligt säga godmorgon men orden vänds en aning och det blir inte riktigt som hon tänkt sig! -Det var riktigt roligt :)

<--Bella & Hanna

Hanna:

Välmående och åter på kontoret. Midsommaren var underbar. En riktigt lyckad dag/kväll precis så som man vill ha en svensk midsommar. Vi var ute på tyresö hos Tommys föräldrar på ett underbart ställe med sjötomt och gott sällskap. Allting var helt underbart. Självklart lyckades jag med mitt mål och gjorde än ännu finare krans än förra året. Doc blev det inget midsommarstång men det kanske man överlever utan... (jag lever iaf idag) ...
   

Var och såg nya Sex and the city filmen i helgen också! Finns bara ett ord -Grym!, okej två ord -Grym & Fantastisk :D
Var och tog en cosmopolitan efteråt med min goa vän Annika :D
   <--lycklig! :)

Helgen var klockrent men såklart så händer det ju alltid någonting tragiskt varje gång det är fest och massvis med alkohol är inblandat. Helgens miss var ett missuppfattande angående en kyss som från början var en kyss och sen så var det inte osv... men allting tillhör nu det förflutna... Hoppas jag iaf?! :)

Martin och hans söta flickvän var i Sverige ihelgen :) var riktigt skoj att träffa dem även om det inte vart riktigt som jag tänkt mig och jag ber om ursäkt för att jag var full och kanske inte så glad och roande som jag brukar va :)
Men jag var lite små knäckt för kyssdramtiken som inte hade hunnit lösa sig då.
Men Martin du vet att vi har saknat dig och vi vill ha dig hem igen!
Nu på engång! ...

Idag när jag åter kom till jobbet mötes jag av någonting underbart gulligt. Det första som händer är att urgulliga Elina som kommer med en kaffekopp till mitt skrivbord! Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Några minuter senare kommer Bella med en present till mig! EN RIKTIG present :D (Vem älskar inte presenter?)
En riktig prinsess stång :D
 
Hallå? varför är alla så söta och snälla? -Ni ska veta att jag blir riktigt glad. Det värmer hela vägen in i hjärtat ! Jag känner faktiskt fortfarande värmen!
Verkligen TACK! :)

Dagens citat: "-Gå ofta hem till din vän, en oanvänd stig växer snart igen"

Hanna:

Tänkte bara bjuda på en vacker bild på vär kära bloggare Bella när hon arbetar lika flitigt som ett trött lejon som varit ute och jagat i flera timmar:



Lägg märke till hur hon tagit sig friheten att slänga av sig skorna ;)

Hanna:

Idag har varit en rastlös dag. Känns som om ingenting man gjort varit till någon nytta eftersom inget resultat har getts idag. Jag har gruntat mycket arbete som kan leda till många bra affärer men ingen försäljning idag vilket känns helt värdelöst. Men jag vet att jag inte är värdelös. Jag är faktiskt en snäll och go människa. Det sa Denise idag. Hon sa att jag är en person som får henne att må bra när hon är trött och hängig. Då blev jag mycket glad :)
Vi har haft fotografering på jobbet idag. Fotona skall vara med våra kontaktuppgifter i mailen vi skickar.
eh? det vore ju skoj om de blev halvbra iaf? men icke sa nicke! Ska iaf få ha dem svartvita så de inte ser jääätte hemskt ut :D alltid någonting!

Dags att ladda upp inför matchen ikväll! Sverige-Ryssland! Vi hoppar på en storslagen match ikväll :D Om vi vinner (vilket vi SKA göra) så får vi möta Holland. Då är vi väll som gott som körda! Men Jag har levt på ett fint citat hela EM hittils och det får bli dagens citat!

Dagens Citat: "Så länge man har hopp har man alltid någonting" -Jag själv under hela EM

<---- Min arbets bild :O



KBK SVERIGE! Vi håller på er :D




Bella: Fyllehagga?

I fredags så var jag sjukt bakis så jag och Felicia bestämde oss för att köra en myskväll!
Vi satt hemma hos henne och svullade med chips,dipp,läsk och film ! Riktigt mysigt faktist!
Sen sov vi där!

Vaknade vid nio av att hurtbullen Felicia skulle upp och köra ett träningspass så jag åkte hem och sov vidare :P
Sen ringde Elsa och informerade om kvällens planer, vi skulle på EM-fest som Walle hade styrt.
Festen var på en krog i stadshagen, bra drag till en början. Sen började hetsen, jag och Elsa har en tendens att trigga varandra till att dricka mycke. Öl efter öl, cider efter cider, shot efter shot så fortsatte vi hela kvällen/natten lång.
När vi nådde toppen av våran fylla så började vi bli rastlösa. Vi befann oss nu på ett ställe vid namn After på Södermalm. Alexandra ringde dit ett gammalt ragg som satte sig ner vid vårat bord. Han försökte få kontakt med mig och ställde massa frågor som jag inte orkade svara på.
Jag bad Elsa prata med mig så jag slapp lyssna på hans frågor, men Elsa trodde att hon skulle be honom sluta prata med mig. Så hon bad honom sluta snacka med mig och han blev väldigt stött av att hon la sig i.
De slutade med att jag och Elsa stod och skrek till killen att han såg ut som Quasimodo och att han inte skulle titta på oss.
Han var iofs lika arg han: "Ni vet inte vem jag är" osv osv...
Efter mycke skrikande om Gullmarsplan och mycket annat så fick vi äntligen killen att lämna oss.
Trodde vi, han stod utanför och snackade om oss me någon vidrig tjej. Henne skulle jag och Elsa nita men sen blev de ändå inte så :P

Sen var de dax för oss att lämna stället.. Vinglande gick vi därifrån....

Over and out!

Sen blev de söndag och man var bakis som ett as! Käkade lunch på golfrestaurangen, mot min vilja. Sen var de shoppingdax men var så trött så köpte bara en tröja. Så kan de gå!

Sen käkade jag middag med massa vänner på Thaibåten, de var mysigt. Sen åkte jag hem, fick panik för att min mobil och nyklar var borta. Men mina snälla vänner åkte och hämtade tillbaka min lila nalle som låg övergiven på en grusväg nära thaibåten. Och nyklarna låg visst hemma..

Sen måndag, inte vettigt.. jobbade över med Robin til klockan 22.15, de va helt ok. VI sjöng fina låtar ;)

men nu har Hanna fått sitt inlägg, kanske inte lika kul som vanligt men e inte alls sugen på detta just nu. MEN HÄR HAR DU HANNA! (L)

Hanna:

Idag har jag skickat ett fint pussogram till Bella.. :D


Jag tror att hon blev mycket glad. Det hade iaf jag blivit. :)


Idag ska jag jobba över. Befarar att få gå hem runt 21 ikväll.. Så är det när det är mycket att göra. Man får helt enkelt ställa upp på laget.
Midsommar -vädret har börjat redan nu. Helt värdelöst. Ena sekunden är det strålande sol och super varmt och på ett ögonblick så har hela himmlen blivit svart som natten och det åskar, blixtrar och forsar från himmelen. Sen blinkar du en gång till och så vart det återigen sol. Man kan nästan tro att man blivit knäpp på riktigt.
Men jag vet att jag är INTE knäpp även om många försöker antyda på att jag är en knäpp lite fröken.
Men nu har vi gjort det klart va? Jag är inte knäpp!!
Nu har midsommaren börjat planerats upp. Det blir antagligen en härlig tripp ut till gammla tyresö men traditionell god mat och äcklig sill och stark nubbe. Sedan traditionella lekar kontratt med wakeboard och andra roliga lekar man kan leka hela långa dagen i gott sällskap. Inte glömma midsommarkransen och att till sist plocka 7 sorters blommor att lägga under huvudkudden. Ska man göra det ska man gör adet ordentligt :D och för guds skull glöm inte midsommarstången :D (men jag har en stark känsla av att det bara blir jag som kommer angagera mig i en stång så det får väll bli en liten att ha på bordet eller nåt) men det är faktiskt bättre än ingenting :D
 <---Jag och min kära vän med samma namn som mig själv (Hanna för er som är dumma) förra midsommaren! Iår blir det en ännu finare krans :)

Vill varna för dagens citat. -Det är riktigt hemsk! Men ibland är det bra att öppna ögonen och se vilka idioter det finns i denna blandade värld!

Dagens citat: "Min avsikt är att skada samhället så mycket jag kan, och sen dö." -Pedofilen och barnamördaren Joe Duncan.


Hanna:

Om helgen: Jag har jobbat hela helgen på mitt gammla jobb. Det var helt okej förutom att jag var riktigt trött och seg. Slutade tack och lov lite innan klockan 18.00 på lördagen så jag skulle hinna se matchen. Sverige-Spanien. Åkte snabbt hem till Johan och tänkte leka grabb med honom och hinka i mig öl och kolla fotboll. Men lyckan försvann in i sista minuten då Spanien  gjorde det sista avgörande målet. Resultatet blev 1-2 till Spanien. HELT VÄRDELÖST!
Sur och grinig som en riktig surdeg åkte jag och mötte upp André. Om jag ska va ärlig har jag ingen aning om vad vi gjorde. Antagligen somnade jag eller någonting i den stilen. Vaknade upp på söndagen och ännu mer trött och seg än gårdagen. JÄVLA spanjorerna.! Vi skyller allting på dem.!
Fick reda på att Can har beställt en present till mig från turkiet :D Är jätte jätte nyfiken. Ska bli riktigt spännande att se vad han har hittat på :D
Snipp snapp slut så var denna helg slut.
Denna nya vecka hade jag tänkt att köra så det ryker men det verkar som bensinen i mig är helt slut. Måste nog tanka om med full tank ikväll... Måste ju ladda upp inför midsommar om inte annat. :D


---->Blir trackad! -inte snällt!



Dagens citat:  "Don't knock masturbation - it's sex with someone I love. " -Woody Allen.

Bella: Kubb öl och fest!

Onsdag: Onsdagen var ganska tråkig, var typ deppig. Dåligt väder och trött! Efter jobbet så lagade jag mat sen somnade jag vid 20.00. Vaknade sen klockan 3 på natten och var jätte pigg. Men vid 04.30 lyckades jag somna om.

Torsdag: Torsdagen var ganska seg till en början, men vid halv fem drog vi från jobbet för att ha en välförtjänad picknick med kubb och alkohol i Humlegården. Vi har nämnligen säljt så bra att de var vårat pris för bra försäljning.
Vi hade Kubbturnering, vinnar laget skulle få en timmes sovmorgon. Själklart tog jag och Elina hem segern ;)



Några glas Champagne,cider,öl och vin senare så började allsången "bloopers med djur".. HAHA
Folk började dra sig hem och till sist var de bara jag, Elina och Robin kvar.
Vi var inte alls sugna på att dra hem, nu vare fest. Vi gick med raska steg mot Berns salonger.

De var faktist sjukt mycke folk ute, otippat på en torsdag. Vi beställde in en Sangria, men de var mest jag som drack av den, de andra drack vatten ;)


 
Sen började alla bli kalas fulla så de var dags att dra sig hem.

Jag kan säga att den där timmen som vi fick i sovmorgon var välbehövd!
Nu sitter jag här på kontoret och är lagom sliten, men de är så de ska vara!?!

PusskJAam

Hanna:

Igår var jag barnvakt. Det gick riktigt bra. Det är perfekt att vara barnvakt för barnen uppför sig som änglar när inte deras föräldrar är med. Föräldrarna kom hem klockan 1?! det var en aningen drygt med tanke på att jag skulle upp klockan 06.00 imorse. Men jag sitter upp och jag lever.
Ikväll blir det en lugn kväll eftersom att solen inte värmer tillräckligt väl och jag ska jobba hela helgen sen.
Imorgon är det sverige match igen :D Sverige - Spanien. Det blir nog en hård match. Men jag hoppas. Så länge man har hoppet har man iaf någonting :D Det kunde nästan ha  blivit dagens citat men nej. Idag har jag bestämmt mig för att göra någonting galet och crazy.
Idag blir det nämligen inget citat utan jag blev så inspirerad av barnen igår att det blir dagens ramsa idag ist ... en fin tappning av den gammla klassikern Imse vimse spindel.

Dagens Ramsa:

Imse vimse spindel dags att vakna upp

se hur solen värmer varje liten knopp

klättra upp för tråden skynda dig att spinn

snart så kommer flugan

och då blir hon din.




Hanna:

Igår fyllde min kära syster 10 år.
Det var skoj för min pappa och min familj därifrån kom över bla. Så alla mina 4 systrar var samlade på samma ställe.
Norea (hon som fyllde år) vart nog jätte nöjd med dagen för oj så mycket fina presenter hon fick.
Jag vill ju också fylla år :P
Men snart är det min tur och då jävlar blir det partaj !
Alla sitter och pratar om pickniken och utgången som ska ske idag efter jobbet (firmaparty) . Men det som är så tråkigt är att jag inte kan vara med. Får se det från den ljusa sidan ... jag har ett liv utanför jobbet :D
Dessvärre är mitt förhinder ikväll att sitta barnvakt till tre stycken småttingar... kul? -NOT!
Men jag ska faktiskt inte klaga. Har inte träffat dessa små saker på säkert över ett år. det är mina barnvakts barn jag satt barnvakt till när jag var yngre. mycket yngre... :P Men skillnaden från då och nu är att från början var det en och nu är det tre... De förökar sig!



Dagens citat:  "Om du vill lära känna vägen framför dig, fråga dem som går åt andra hållet."


Bella: Zlatan, nu har du gjort mig kär igen!

Damn, vilken bra match igår! Var verkligen inställd på att man skulle få skämmas men FY FAN vad bra vi var!

Kollade på matchen hemma hos Lydia med henne och några öl! Riktigt mysigt och trevligt. Vi satt som riktiga män och drack öl och skrek. "VAFAN PASSA DÅ, SOPA!"
Man blir som frälst när man kollar på landskamper! De blir så sjukt bra stämmning, alla svenskar bara älskar varandra för en dag!
Man kan nästan inte låta bli att bli kär i Zlatan heller. Jag var riktigt besatt av honom för några år sen men sen fick jag höra saker om honom som jag inte gillade....
Men igår glömde jag all ilska och smälte för honom igen!




Efter matchen så gick jag bara hem och sov, var verkligen sjukt trött.

Att gå upp sen på morgonen var verkligen inte de lättaste, ont i halsen och riktigt trött.

Nu sitter man på jobbet, har varit deppig idag. Dåligt humör och alldeles för mycke att göra och för lite tid och ork.
Men nu börjar de kännas lite bättre ivf.

Hörs sen! PUSSOKJAM

Hanna: lång lång lång helg :)

Goddagens!
Nu är jag fit for fight igen :D
Har haft en underbar lång helg.
I torsdags var jag ledig. Detta pga av studentfirande. Mina älskade små vänner tog studenten och då blev det åka av. Åka flak alltså :D Sjukt röj. Kom hem och åt mat hos Sohrab och vi däckade som små bäbisar. Vaknade upp hysteriska av våra jävla telefoner och fick lägga på ett kol för att röra oss vidare till Sebbes Studentfest. Början va seg eftersom alla krökat sedan tidig morgon. men sen släptes helvetet löst. :D

Sedan har jag bara haft en gudumligt mysig helg. Har levt riktigt sommarliv. Inpulsiva saker som händer hela tiden och folk man möter upp lite här och där och förflyttar sig.
Söndagen skulle jag göra om min naglar och sen till gröna lund. Han inte mer än att komma till gröna lund innan jag började må riktigt dåligt och kräktes :( usch! var bara att åka hem... förlåt kära vänner för att jag förstörde eran dag!
men det var kanske mysigt ändå? lite iaf? :)
sen var jag hemma från jobber i måndags och mådde pest och pina. Ville bara att André skulle komma hem och ta hand om mig men han skulle flyga hela dagen. tack gode gud för att det var en kortis dag på flygfältet :)
Igår gick jag till jobbet men insåg ganska snabbt att det inte var någon höjdare då jag var riktigt svag efter mitt tillstånd dagen innan. åkte hem och lät min underbara kära mor ta hand om mig. Vad skulle jag göra utan henne?
Sedan blev jag tillräkligt pigg på kvällen för att riktigt ladda upp för fotbollen :D Sverige-Grekland :D (hoppade doc över allt vad alkohol heter tom öl då jag inte ville utsätta min kropp för onda saker efter dess fina återhämtning) Satte en riktig press på min käraste. Om Sverige vinner får du göra vad du vill med mig men om vi förlorar får du inte vara med mig på två veckor :D himmlans tur för dig att Sverige vann va ;) hahaha!
Idag mår jag mycket bättre och är åter på jobbet. Min kära lillasyster  Norea fyller 10 år idag. (en av mina alla 4småsystrar) Hem direkt efter jobbet och kalasa lite :D
Sen ska jag spela tv-spel :D Nu när det faktiskt regnar idag efter det fina sommarvädret som hållt i sig så länge så får man sitta inne och syssla med innelekar :D Jag kommer knäcka! :D

                 


Dagens citat: "Om du tänker för länge på nästa steg kommer du att tillbringa resten av livet på ett ben."

Bella: Underbara långhelg!

Tjenare bloggen ;)

Har inte kunnat skriva på ett tag eftersom att bloggen har legat nere.

Men här kommer en uppdatering!

Torsdagen var lugn, var trött efter hårt festade på Lydias flak och super bra konsert. Fick sluta tidigare från jobbet och skulle egentligen åkt till min kusins studentmottagning i uppsala men hade så sjukt ont i magen (levern?) så åkte hem till Lydia och slappade och hade de riktigt mysigt. Älskade Emelie kom dit en stund också, hon är för tillfället bosatt i Oslo så de var riktigt kul att träffa henne igen.

På fredagen vaknade jag av panik, mobilen hade ringt hela natten och hade fått skumma sms från Elina. Försökte få tag i henne men båda hennes mobiler var avstängda. Hon hade skickat sms om att hon inte skulle ringa mig mitt i natten om de inte hade hänt något. SÅ får man inte skriva!!
Sprang hem och ringde till alla våra gemensamma vänner men ingen lycka. Till slut fick jag tag i min käre bror som tydligen hade talat med henne under kvällen. Hon skulle ha åkt på efterfest med han och hans vänner men hon hade kommit dit tidigare och suttit själv och väntat, sen åkte hon hem.
Hon var bitter för att ingen svarade så därför stängde hon av mobilerna.. HAHA fy va lågt va?!

Spenderade fredagen i Tanto med Felicia, Elina och Emelie. SKönt att bara ligga i solen och snacka skit.
Efter de så gick vi hem för att fixa oss inför kvällen.
Planen var att vi skulle mötas i Kungsan, de var ju restaurangernas dag.
Väl där var de sjukt mycke folk och ja och Felicia vad hungriga så vi orkade inte köa så drog till söder och käkade och sedan festa.
Vi hamnade på ett öl-hak där vi känner de som jobbar där.
Någon öl senare så fick vi ragg , haha. Satt och drev med två medelålders män om att jag jobbade som sophämtare och skulle snart bli befodrard till överste sophämtare. De verkade lagom imponerade. Vi fick dom också att tro att de är sjukt manligt att svepa mörk öl. Dom halsade i sig öl efter öl för att visa sin manlighet. Sen beställde vi in gärn som dom skulle häva i sig. Vi antog att dom 26-36 åriga programerarna skulle klara av att dricka sprit men så var tydligen inte fallet.
Dom började höja rösterna och blev mer och mer närgångna. Till slut kunde dom inte ens sitta upp utan ramlade och hade ut allt som stod på bordet.
Dom var nu tvugna att lämna stället.

Jag och Felicia insåg snabbt hur elaka vi varit och föskte hjälpa dom fulla karlarna hem. Ena killen ramlade och "stukade" foten. Den andra började bli argressiv, han ville verkligen inte hem. 
Efter många om och men så lyckades vi få in dom i en taxi. Dom vägrade först säga vart dom bodde och bara satt och asgarvade som två små fortisar i baksätet. Sen kunde dom inte uttala adressen de skulle till så vi bad chaffören släppa dom vid den närsmaste t-banan där de bodde.

Äntligen var dom påväg hem!

Efter de så kom 3 karlar och Emelie och Yalle, de var trevligt.
Fast dock lite obehagligt, vet inte hur jag ska formulera mig men hatar killar som är för på eller inte kan läsa av läget.

Man vill ha de man inte kan få, så är bara. De man väl kan få, de vill man inte ha.

Sen skulle vi dra oss vidare men kunde inte enas. De slutade med att alla gick skilda vägar. De var nog bäst så.

*DIMMA*

På lördagen låg jag och Flisan i Rålis och stekte hela dagen. De var riktigt skönt!
Fast folk måste ju ha tyckte att vi såg dumma i huvet ut. Båda låg med öppna munnar och sov raklånga mitt i gräset, men men ;)

Kvällen blev lugn, kollade lite fotboll med några vänner på O´learys. Grattis Portugal, de gjorde ni bra!

Söndagen var riktigt härlig. Vi köpte picknick och låg vid vattnet och solade och badade hela dagen.
Sen blev de middags dax och vi käkade pasta och kollade fotboll igen!

Sen var de filmtajm ;D
De är så typiskt mig att inte minnas vilka filmer jag har sett. Vi hyrde Eastern Promises, den verkade ju bra.
När filmen väl var igång så kom jag på att jag hade sett den, typiskt mig!

Sen tog vi en promenix och sen sov vi!

Måndagen började bra, vår storsäljare Robin fick in den största ordern någonsin! Grattis!
De ville vi alla skåla för, men de får vi tydligen vänta med tills på torsdag :(

Efter jobbet så åkte jag hem för att fixa mig inför middag på Thai boat, de var sjukt mysigt och gott :)
Sen åkte vi hem till Ludmilla och kollade tv för ovanlighetensskull! Sen gick jag hem och SOV!



Idag har dagen gått relativt snabbt, ringt många bra kunder.
Ikväll blir det fotboll, frågan är bara vart hur och när.

Uppdatering om de kommer imorgon.

Hare bra TJA!


Bella: Gavin Degraw

Hej kära blogg!
Nu sitter man på jobbet och är sådär lagom sliten.
Gårdagen var kanon!

Först ska jag berätta om tisdagen, de glömde jag att göra igår.

Efter jobbet så mötte jag upp lite vänner och vi försökte hitta någonstans att äta. Virrade runt ett tag och beslutade oss till sist för att äta på Josefina, de var mysigt :)
Råkade dricka lite rosé också, typiskt!

I onsdags så jobbade jag bara halvdag eftersom att min älskade vän Lydia skulle ta studenten!
Lämnade kontoret klockan 12.00 och slängde i mig 2 hamburgare och mötte sen upp Lydias familj och kollade när Lydia sprang ut! Vad stolt man blir, de är ett storslaget ögonblick att se hur lyckliga alla är när dom springer ut!

Sen började de sprutas champagne och de var dags att åka flak.
Flaket var sjukt bra, kul folk och bra flak.
Vi dräggade på ganska rejält, ska inte gå in på detaljer..
Någon visade brösten och någon visade någon annans bröst.. hmm :P

Alla blev sjukt packade och när dom släppte av oss vid slussen så hade vi ganska svårt att gå rakt :P
Jag åkte hem efter flaket för att duscha, ja skulle ju ändå på konsert senare på kvällen och ville inte komma dit o se ut som en fyllehagga :P

Badade, somnade , vaknade i panik och trodde att jag hade missat Gavin.
Fixade mig snabbt och drog på Lydias mottagning, synd bara att jag inte hann stanna länge eftersom att jag skulle möta upp Elsa och köa till konserten.

De var sjukt mycke folk i kön och de kändes som en evighet innan vi fick komma in.
Men de var verkligen värt väntan, Gavin Degraw var underbar som alltid.
Han verkligen charmade publiken med sin hesa röst och sensuella kroppsspråk, mjau ;D
Och när han ställde sig på flygeln och sjöng acapella utan mikrofon var oslagbart.

"Now when i love you, I wish we never met" - young lovers





Underbara, underbara Gavin!

Nu har du gjort mig kär igen!

Hanna: -sommaraktiviteter

Kan det bli härligare än när sommaren verkligen har kommit?! Man gör saker på ett helt annat sätt. Alla verkar bli som förbytta. Helt plötsligt vill folk hitta på någonting från morgon till kväll och hela stan är full av aktivitet.
Den största aktivitetern är grillning och rosé på nån fin filt i gräset och höra vattnet som kluckar och måsarna som skriker (förhoppningsvist långt långt långt LÅNGT bortom) (-jag är fruktansvärt rädd för fåglar!)
Man får passa på medans värmen och solen vill samarbeta och innan man tröttnat på grillning och rosé. Om det ens är möjligt? -av erfarenhet så är det faktiskt möjligt även om det känns som en omöjlighet i dagsläget att man skulle bli less på denna sommarmat och dryck.
Så länge solen är uppe så är allas humör uppe! -that´s niice!

Dagens citat: "-Att förlåta är mänskligt, att glömma gudomligt."

Förlåt att jag va så grinig igår... men jag blir galen när nån inte tar en på allvar! vänner?


image13 image15  image17image18

Svar på tal

Nu tycker jag att du är oerhört barnslig Hanna.
Har god lust att lägga upp de vi bråkar om, men besparar dig de!

Dagens citat
"Kasta inte sten i glashus"

;)

Hanna:

Dagen citat:
"Vad kommer du att göra då? Släppa loss hundarna? Eller bina? Eller hundar med bin i deras munnar och när de skäller så skjuter de bin på dig?"

Var detta det värsta du kunde komma på? -humor på hög nivå. ser din frustrerande min när du bara slänger ur dig det elakaste du kan tänka dig! och detta citat blev resultatet! Tur att det inte var mig du var arg på ;)

Ett ordspråk jag riktar till en godvän på kontoret idag är: Man skall behandla andra som man själv vill bli behandlad!.
Detta är någonting som alla borde lägga en extra eftertanke på vad det faktiskt betyder! Vill du att någon ska gå emot dig gå emot den! Vill du att någon ska göra dig arg, gör den arg osv....
Ser ingen mening med att vara elak om du inte har någon riktigt bra anledning!

Idag ska jag införskaffa mig studentpresenter tills på torsdag. Hade det varit någon bra tjejkompis som sprang ut hade det inte varit några problem. Men nu är kruxet det att det är killar. va tusan ska man ge till dessa? Backup planen blir nog champagne i floder... det håller alltid festen igång :D återkomma senare hur det gick med sökandet efter den perfekta studentpresenten.


Denita, de här är till dig :)

Härligt att folk faktist läser den här skiten :)

Gårdagen var helt okej.
Jag och Elina stannade kvar på jobbet i 2 timmar efter vi slutat. Vi försökte styra upp våra midsommar planer. Planen var att vi skulle åka till Tylesand och festa med Hampus från norska kontoret, men Elina hade missuppfattat ALLT :P
Han ska inte alls dit utan till Smögen, typiskt.

Så vi satt och övervägde vart vi ville åka, men kom igen vart.

Så skulle ju kunna köra en omröstning här på bloggen. Vilka tycker Smögen och bila tycker Tylesand, fats de blir för dajmigt så skit i de ;)

HAHA

Försökte även styra upp Magaluf i sommar, om man ska åka dit och sälja biljetter till fester i 2 veckor eller ej.
Om de blir så eller ej vet vi inte säkert förrens om en vecka. Fortsättning följer.....


Sen fick vi ångest för att vi alltid råkar stanna kvar på jobbet så vi gick hem.

Väl hemma tänkte jag sova lite men de gick inte vidare bra eftersom min vän Lydia bombade min telefon. Slutade med middag med henne på därmedpasta, mysigt :)

Sen vart de en lugn och skön kväll! :)


Idag har jag haft möte med chefen, de gick bra. Annars har de inte hänt nått vidare spännande.. Förutom att Hanna e sur på mig! MORR

Fast de går nog över snart.. hoppas jag...

Nu ska jag jobba, MJAU CIAO!

Hanna:

Äntligen är sommaren här :D Man får passa på att njuta av varje sekund eftersom man aldrig vet hur länge den håller i sig i detta land.
Helgen har inte varit så spårad men rätt soft ändå. jobbade hela lördagen och söndagen men trotts det hann jag med lite smått och gått utöver det.
Både lördagen och söndagen blev det grillning men gott sällskap.
Lördagen var det iof mycket rosé och kvällen slutade med roliga sällskapsspel på hög nivå :D
Söndagen vart det inget rosé doc och heller inget spel men däremot en härligt chicflick-film och sedan en god nattssömn :D
Denna vecka är en kortis vecka med mycket planerat.
Idag jobba -plugga med B. (en kille jag hjälper med läxor eftersom jag är så jävla smart och begåvad)
Tis -jobba sedan köpa studentpresenter till de mupparna som är lite efter och tar studenten iår :D
Ons -jobba och sedan en picknick i humlan med rosé inräknat
Tors- inget jobb utan Lidingös skolor tar studenten så det blir kröka, åka flak och kröka igen.. :D
Fre-sön -leeedig. har lite små grejer planerat men inte bstämmt riktigt vilken dag.. :D

Veckans ordspråk/ citat:
"En Hora är en sådan som ligger med alla. En bitch är en sådan som ligger med alla utom dig!"

Helg, sköna helg!

Nu är mamma stolt! En vit helg avklarad, wiho :)

I fredags mötte jag upp mina älskade vänner Emma, Elsa och Annika.
Emma, de var sjukt kul att träffa dig! Har saknat dig som fan! :(

Vi hängde i tanto, dom drack vin och jag var nykter ;)

Jag och Emma köpte korv och vatten till en alldeles för full fjortis, vi är helt sjukt snälla!

Vi satt där i några timmar och pratade om gårdagen och kollade på alla sjuka människor.

Sen skulle dom ut på stan och röja, men jag som var nykter åkte istället och kollade in den FETA båten som ligger vid slussen.

Jag blev seriöst kär, i en båt :( Så himla typiskt! Jag bara måste ha en sådan båt!



Sen åkte vi runt och kollade på "tv", haha åkte runt i stan och kollade på alla fulla människor ute på stan :P

Sen var de sängen, ögona böj!

Lördagen bestod av sol,glass och film. 3 st för att vara exakt ;) Sjukt nice faktist!
Precis vad jag behövde :)
The notebook e HELT SJUKT BRA, HELT SJUK! Fan vad vi grät ;)


Söndagen var ännu bättre! Åt mysig frukost ute i solen sen åkte vi och badade.
Jag hade tänkt bada för första gången i år men tycket de var för kallt, men de verkade inte spela någon roll för ikastad blev man, med kläderna på :( Men de var ganska skönt sen när man väl var i vattnet.

Sen åkte vi och käkade lunch/middag på en golfrestaurang de var också sjukt trevligt.

Sen sov vi lite mer i solen och lyssnade på UNDERBARA GAVIN :) Jag ska verkligen gå på hans konsert om bara 2 dagar !! Kmr bli stort!

Sen kollade vi film, typiskt att den sög och att jag blev retad för att de var jag som valde :( :P
"De här måste vi göra om, Bella kan inte du alltid välja film?"

SÅ kan de gå!

Juste, de hände en ganska sjuk grej på väg till golfen från badet. En liten moppepojke körde in i bilen :O
Han hade tittat åt ett annat håll och så BOOM så råkade han köra in i bilen. De hade verkligen kunnat gå illa om han inte hade haft hjälmen på sig. Men han reste sig ganska fort, SICKEN TUR ! :)

Känns bra att ha klarat en vit helg, inte för att jag inte trodde att jag skulle det men ändå.

Men nu ska jag sälja lite, KBK



RSS 2.0