Hanna! -en vecka kvar!

Hola!
Nu har en vecka av tva passerat! Har varit en valdigt speciell vecka! Hant mycket skoj men jag skulle aldrig nagonsin gora om den om jag sa fick den betalad! Saknar min André sa jag haller pa att bli knapp!
Ber om ursakt for att vi icke har bloggat men vi har gjort otroligt mycket saker hela tiden! Det varsta av allt ar att vi inte ens har fatt lite lite lite farg! ar blekast av ALLA har! Usch och tvii! Horde att ni hade bra vader i sverige ocksa sa alla ni darhemma lar ju vinna overlagset med brannan! Jag lovar er alla att jag skall blogga ordentligen nar jag kommer hem och redovisa resan ordentligt! Men nu ar man sa matt eftersom det ar typ 46 grader i skuggan! (dessutom ingen ac pa rummet!) men forutom att jag varit magsjuk en dag sa har vi rojt! och vi skall roja annu mer denna sista veckan! Det skall ni icke tvivla pa! KBK! and all in!


Veckans citat: "Man lever bara en gang!"

Lovar er att manga roliga bilder har tagits ocksa! Sa allt det har ni att vanta om en vecka! kommer nog blogga mer under denna vecka ocksa men kan inte lova nagra bilder!
Kram pa er alla och tack for att ni har varit talmodiga trotts att vi icke har bloggat!



Bella: MAGALUF 2008

Faan nu är det inte långt kvar, bara om några timmar så drar vi! Känns så jävla skönt att få komma bort!

Helgen har varit lugn och fin. I fredags typ sov jag bort hela kvällen men de va härligt och välbehövt!
I lördags så börjadade jag sortera tvätt för att sedan möta Elina och Sam. Vi käkade på 54:a vid medis och sedan gick vi på bio, såg efterlängtade SEX AND THE CITY! Shit va bra filmen var, tårarna sprutade genom hela filmen, shit vilken tjej jag är, men men ibland får man!
I söndags så gick vi på stan för att sedan äta en riktigt trevlig lunch på Fridays i kungsan, riktigt lovley day!
Sen började helvetet och jag fick åka hem för att tvätta. Min snälla mamma hjälpte mig! Halv elva ringer Hanna och skriker om att nu ska jag fan komma till thaibåten och Erik Prydz spelar på F12. Så de var bara att hoppa i pumpsen och dra ut!

Och nu sitter man här på kontoret, trött som ett as! Men vad gör de, sova kan man göra när man är gammal!

Efter jobbet så ska vi på stan och växla pengar och köpa de sista viktiga för resan. Sen drar jag hem och packar för att sedan sova nån timme innan anders ska hämta oss och köra oss till arlanda 04.45.

Hanna:

Skepp o hoj! Igår var jag nära på att drunkna av alkohol! Är så jävla bakis idag! Kommer bli en låååång dag på kontoret. Men det är okej eftersom att imorgon vid denna tid sitter vi på planet på väg till MAGALUF!
I fredags var jag och André och såg Cicago på Circus. Det var jäätte jäätte bra! Innan hände det någonting riktigt skoj! När vi skulle gå över vägen vägrade jag att gå eftersom det var bombaderat av canadagäss. André skulle "röja" upp dem vilken han lyckades mer än bra med. Precis när han skulle gå fram och skrämma dem så satte ALLA fart och sprang i led över vägen och ned i vattnet. Bland det roligaste jag sett.


Vi gick till Djurgårdsterassen och åt en varsin macka.
<--Skagen och Rostbiff!

Jag lägger inte upp några bilder från konserten då det vart så dåliga bilder. :( Eller vafan! Klart ni kan få en bild iaf ;)
 

På Lördagen var jag ute på fjäderholmarna hela dagen. Vi hade hur mysigt som helst. Såg Hujedamig vad många sånger som Benjamin var med i. De var verkligen jääätte jääätte duktiga. Kan rekomendera ALLA att åka ut dit och se på den. Sedan åt vi lunch med Benjamin och efter det såg vi den andra föreställningen. Fyra bröllop och ett bad. Den var också jätte bra men mer för vuxna. Hujedamig vad många sånger passar alla åldrar.
<--båtresan! André och Norea!

<-- Norea och Benjamin!

<-- Norea och Benjamin!

<-- Från föreställningen "Fyra bröllop och ett bad."

Efter Fjäderholmarna åkte vi hem och lämnade Norea sen åkte vi och spelade poker hela natten. Jag tok förlorade :(.
Igår tvättade jag så att det skall följa med rena kläder till Magaluf :)
Efter det åkte jag och grillade och drack lite för mycket rosé. Sedan bar det va till Thaibåten där David Westlund spelade. Jag vart kalasfull :P Detta är någonting jag ångrar idag!
 <--Från Thaibåten!

Idag som sagt så sitter jag här. Bakis/full som ett djur. Skall packa och sådant ikväll för kvart i 5 imorgonbitti skall vi hämta upp Bella, Samuel och Fredrik. Då bär det av till MAGALUF! :D
Skall försöka blogga så mycket som möjligt där nere men kan inte lova att det blir regelbundet. :)
Nu kööööör vi! -KBK! ALL IN!

Hanna:

Jag vet! Vi är jätte jätte jätte dåliga på att blogga på helgen! Föörlåt! Jag lovar att lägga upp bilder och en större förklaring över min helg på måndag! Men nu är jag helt slut och orkar knappt tänka ut någoting alls. Har iaf haft en jäätte mysig dag ute på fjäderholmarna! Men mer om det och den övriga helgen återkommer jag om på måndag som sagt. Hoppas att ni alla har en underbar helg och någontig roligare att göra än att sitta och vänta på att jag skall skriva någonting nytt... För då får ni vänta tills på måndag som sagt. Ut och ha en galen/underbar/mysig och helt perfekt helg nu!
Kram på er alla! Tack för att ni iaf läser! Får faktiskt riktig ångest när jag ser att folk har varit inne idag och hoppats på ett uppdaterande. Därför jag iaf skrev några rader :)


Dagens citat:
"Våga lev! Man är bara så här ung idag! Imorgon är det klippt"
-Mig själv!



Hanna:

Hahaha! Fick precis reda på att jag skall vara med i nästa nr av Moore! Svenska flickor svarar.. Så köp nästa nr av Moore!
De frågade massor av frågor om sex, hur jag tycker killar skall vara och hur man förförmig etc... :) fett skoj! Hoppas bara att dom inte gör om mina svar! Då lackar jag! :)

Dagens Citat: -"Ingenting är omöjligt!"


Hanna:

Nu har jag sovit med den där helvetesapparaten! Sov inte vidare bra inatt! Hade redan innan jag gick och la mig ont i ryggen och tom mage. Skulle äta aborre men jag vägrar äta om det är ben i. Så jag stod i över 20minuter med att disikera den lilla fisken för att vara hela säker på att det inte skulle dyka upp ett endaste litet ben. Men första tuggan av min kalla fisk kräktes jag snabbt upp igen då jag missat ett litet ben :( !
Jag har ju utlovat bilder från maskinen så här kommer dem:

 <-- hett?


Igår gjorde jag värsta kapet! Åkte in till stan för att hitta mig ett par snygg pums och lite sånt. Lyckades doc inte med att hitta några pums men däremot så hittade jag det bästa ever! Alla som känner mig vet om mitt galna tycke för Tweety! Jag älskar den där gula fågeln! Allt jag hittar med honom på bara MÅSTE jag ha! Igår hittade jag en tjocktröja med honom på. Dessutom tillhörande mjukisar. Tänkte först bara köpa tröjan men sen såg jag att det var rea och de var nedsatta till halva priset! Då är det ju lätt taget att ta båda :)

<-- Snygg va?
Tröjan kommer från BigBok! Arbanden som syns köpte jag jätte billigt av hon som fixar mina naglar! :) Även det ett riktigt kap!

Igår regnade det men trotts vädret skulle Bella ut och röka.. så vad gör man inte?
<--Hon hittade iaf en torr plats!

Ikväll är det Cicago konserten som väntar :) Ska bli riktigt skoj och mysigt! längtar! Synd bara att det är lite småbråk mellan mig och André men det löser sig väll! Om inte annat kan man inte mer än att må bra och bli kär när man går på en sån fin konsert!
Återkommer senare med ett dagens citat :)

Bella: Bloggish

Aloha!

Nu sitter man på jobbet och är sådär lagom uttråkad! Solen skiner utanför men det får man ju inte njuta vidare mycket av, DO'H!

Igår så blev de picknick med mackor bullar och snask, hur trevligt som helst!

Sen gick jag och la mig väldigt tidigt, lyckades dock inte somna eftersom mina running legs var alldeles galna.
För er som inte visste de så lider jag av RLS, restless legs syndrom. På kvällarna när jag ska sova så e benen så rastlösa att man skulle vilja dra ut och springa några mil men de brukar inte hände så jag brukar istället stretcha benen otroligt mycket, därav mig nighet ;) SÅ nu vet ni de!


That´s me ;D

Hanna:

Fan fan fan! Fått feta viruset på datorn här på jobbet. Bara jag som är så klantig och klickar på allting som är möjligt.!
Våran egna lilla data-Micke skall fixa detta till mig imorgon! IMORGON?! fan hela datorn e ju helt cp. stort behov av en lagning NU! :(

Hanna ropar hoho.. (hon får inget svar)
fan va jag är utråkad! Verkligen semestertider nu och helt dött! Känns nästan som om vi som är här är de sista människorna på jorden! Semestern är efterlängtad! ...den som väntar på någonting gott .... !!!

Aja vara bara tvungen att få gnälla lite! Ni som ännu inte fått eran semester heller delar säkert detta muntra humör med mig? rätta mig om jag har fel !





Bella: Nu är jag tillbaka!

Haha tack Hanna för att fick mig att inse hur viktig bloggen e :P
Jävla skitunge hon är som bytte lösenord och skulle se om ja märke nått! Ber ivf om ursäkt för mitt svek!

Kan ju berätta om min helg!
En vän från USA var här i helgen så planen var att underhålla honom och visa hur vi gör i SVERIGE!
Fredagen började med middag och champagne på bar 54:a i Medborgarplatsen, otroligt trevlig!

Sen rörde vi oss in mot stan, destination Berns!

Väl inne på Berns så var de SJUKT mycke folk och alla är precis lika hetsiga och visar ingen respekt alls när dom tränger sig fram. Fick typ 4 drinkar över mig och en brännskada på fingret från en cigarett. Iofs min egen cigg men ändå..

Jag ska inte låtsas att jag själv är en ängel när ja tränger mig fram men vidrigt och se hur vi beteer oss..

7 Flaskor skumpa senare så stötte jag in i Robin, my boss. Alltid lika full ;)

Klockan blev 3 och de var dags att röra sig in mot klubben. Efter många om och men möttes vi upp med hela sällskapet igen. Vi fortsatte dricka och kvällen bestod bara mer och mer  av dimma...
Sen fick någon för sig att vi skulle stanna kvar på berns så vi hyrde ett rum, haha!

Vaknade på lördagen med feta baksmällan och undrade vad van vi gjorde på berns, ops.
Vi försökte sedan njuta av frukostbuffen men de gick inte vidare bra. Stackars Lydia satt med ångest, hon började jobba om 30 minuter. Fan vad glad jag var då att man bara jobbar vardagar!

Sen slappade ja bara resten av dagen-

Plötsligt blev de kväll och Amerikanen ville köra hårt igen, tog verkligen emot att dricka första ölen.
Vi befann oss nu på Pontonen, uteservringen till Restaurang Kungsholmen. SUper mysigt ställe där stackars slitna Lydia jobbar :) Hon såg verkligen förstörd ut, inget illa menat men shit! :)



Vi tryckte i oss massa tapas och drack nån persikodricka som skulle likna sangria.. hmmm

Sen var de dags att slå klackarna i taket, mot caféet!
När vi stod utanför kände vi att vi nog behövde mer dricka innan vi ville in d'r så vi begav oss mot Fridays men dom hade olyckligt nog stängt.

Vi begav oss istället mot Berns igen, och där råkade vi stanna hela kvällen.
Fast inte natten denna gång ;P


På söndagen var jag ännu mer sliten, jag som brukar ha lätt för 2 dar irad men men..
Låg i sängen nästan hela dagen, LOVLEY och precis vad jag behövde. Käkade lunch snabbt på Presto där min älskade Hanna jobbar! Hennes chef bjöd på en tunnbrödsrulle, danke :D

Sen kollade ja film på kvällen och njöt av att vara ledig!

Sen har väl veckna flytit på gansksa bra. Har umgåtts med min älskade Hanna så antar att hon uppdaterat er ganska bra :)


Nu sitter ja på jobbet och e hungrig som ett as! men snart så är klockan 12 och då ska vi ut på stan och käka! MUMS


Hanna:

Hahahahaha! Nu äntligen! ... NU har Bella insett att jag bytt lösenord! Är det inte ironi! Skall väll ge henne det nya och hoppas på att hon kanske lärt sig av läxan och börjar blogga igen! För visst vill vi läsa mer av henne också! Jag vet att jag är grymmare och bättre på alla sätt men vi vill ändå ha med henne här i bloggen! För hon ligger faktiskt 2:a på att vara grym och bäst! och det är gryyyymt ;) :D
Älskar dig Bella min :)

Hanna:

Helvete vad min planering går åt pipan hela tiden! Igår skulle vi till stan och handla sådant vi behöver för resan och växla pengar och lite sånt. Men vi hamnade i stan och en klänning senare bestämmde vi oss för att gå och äta ist för att fortsätta. INTE okej!?! Måste väll ta en tripp till stan idag igen. Men denna gång kanske ensam så man får saker och ting gjorda!
Var hos sömnutrednings doktorn idag igen. Hämtade maskinen så inatt blir det myspys! NOT! ska nog ta ett foto på detta ikväll så att ni alla får se vilket öde jag fått att få sova med denna maskin! inte okej! jag som tycker jag är glad och possitiv. räcker inte det för att få lite uppskattning av han där uppe :P
Imorgon ska jag och André på Cicago konserten på Circus. Ska bli riktigt skoj/mysigt! konserten är efterlängtad då vi varje kväll i flera månader nu har lyssnat på deras skiva för att lära oss texterna. (Men jag med mitt minne för namn/texter har ännu inte lyckats lära mig mer än "if you leave me know..." )
Igår avled vi min systers hamster. Stor sorg för min mamma medans min syster inte rörde en fena för att ens försöka verka ledsen!? -Bra där!
Har hittat en kläning jag bara måste ha! Den är som en dröm! Problemet är att om jag köper den kommer jag bara att ha ångest att jag inte kan ha på mig den varje dag! Och den är så fin att ALLA kommer att älska den och lägga märket till den ;P

 
Hittad på www.halinkasstyle.se

Är den inte ljuvlig? Och så vidare dyr var den inte. (Inte för att vara en drömklänning iaf...)

Igår fick jag typ panik ångest attack! För er som känner mig behövs ingen förklaring för min rädsla/fobi för fåglar. Men för er övriga.. Jag har en enorm rädsla för fåglar. Framförallt duvor och fiskmåsar. Det har blivit något bättre det senaste året men jag börjar på riktigt gråta och hela kroppen bara stelnar och krampar typ. Pulsen går upp så det känns som mitt hjärta skall hoppa ur kroppen på mig och jag får helt enkelt panik.
Många vänner har genom året slopat att gå i stan med mig pga av detta då de tycker det är prinsamt när jag ställer mig och börjar skrika hux flux mitt på gatan (detta då för att en liten äcklig duva har kommit fram runt hörnet). men igår kom känslan tillbaka då det verkligen krampade i hela kroppen. Doc klarade jag mig från att börja tjuta som en bebis som är hungrig.
Däremot har jag en dum inverkan på Bella som också är rädd för fåglar (Doc inte i närheten av min fobi). När hon är med mig så får hon samma panik som mig. (Ni vet hur det är. blir någon rädd så skrämmer den upp alla bara genom att se i den räddas ögon då de är vettskrämda.) Efter att vi roat alla turister som satt i kungsan och skrattade åt oss ett bra tag gick vi därifrån och snart hade pulsen blivit normal igen och jag kunde varva ner och glömma bort traumat från den stora staden!

 <--En galen flicka någonstanns!

Dagens citat: "För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig."
-Nalle Puh

Hanna:

Det vart ändrade planer igår!
Världens snällaste Sam överaskade mig och Bella med en jäääätte gullig/mysig/perfekt/överaskande picknik efter jobbet.
Om alla vore som dig sam skulle det inte finnas någon onska i världen! Du gjorde helt klart min dag! :)
När jag väl kom hem var jag så förbaskat trött att jag somnade i bara tanken på att åka till stan och gå på Claras spelning. Så jag beslutade mig för att skicka ett litet ursäktande sms om att jag inte orkar men att de skulle rocka på som aldrig förr trotts att inte hedersgästen var på plats!
Känns lite ledsamt idag att jag banga.. men men.. gjort är gjort! det går fler tåg!
Träffade Kotten ett tag ist. Satt som på den gammla goda tiden på skolgården och rökte, spottade och pratade skit! Verkligen den gammla goda tiden :) Riktigt mysigt!
Vi försökte planera upp lite inför vår 20-års fest men kom inte så långt. Men lite är alltid bättre än ingenting!
Kom hem och rykte tag i min minsta syster yster (några veckor gammal bara) och gick och la mig i sängen! hon somnade tungt på mitt bröst och jag var riktigt nära på att göra detsamma. Men vaknade till av att mamma kom och hämta tillbaka sin plutt! Lika bra det! annars hade väll jag med min otroliga tur lyckats välta henne och krossa henne eller nåt :P !
Sitter åter på jobbet och längtar till nästa vecka. nu ere inte långt kvar och det är med blandade känslor! Men självklart ska det bli hur jävla skoj som helst :) !
Nu ska vi sänka magaluf!

Denna snuskgubbe var HELA naken :Odrömplats?! <--Bilder från pickniken!


Dagens citat: -"Du är en fin flicka måndag till fredag !"
-S
amuel Brissman


Hanna:

Kära läsare! Idag har jag gjort en bra sak! jag har bytt lösenord på denna blogg så att Bella ska lära sig en läxa eftersom hon aldrig bloggar. Får vi se hur lång tid det tar innan hon får ramaskri... vi väntar med spänning...


Hanna:

Tisdag.. en vecka kvar till magaluf.. Ångesten börjar krypa i kroppen. Illa att ha ångest innan en resa va? Jag kan bara gämföra med resan till Cypern. Behövde fan den dubbla tiden för rehab när vi kom hem. Nu är det den dubbla tiden vi ska vara borta under högsäsong !? Behöver jag ens säga mer. Så fort jag och Bella ger oss in på någonting tillsammans blir det all in! Vi är förlikasinnade och klarar inte av om det inte händer knäppa grejer HELA tiden! och då menar jag verkligen HELA tiden! Kommer nog bli mycket som vi inte kommer att medela i denna blogg. (Detta är för erat egna bästa). men vi ska göra så gott vi kan för att ni ska få en helhelts bild av hur våran resa blir. Denna vecka har jag fullt upp. var och fixade naglarna igår. Idag ska jag på spelning. Clara har spelning på Big Ben ikväll. Ska gå med Samuel och antagligrn följer Bella med :) Ska bli kul att få se henne sjunga. Har ingen aning om vad det är hon sjunger men det gör det hela ännu mer spännande :) imorgon ska jag och Bella till stan och shoppa det vi behöver för vår galna resa. På torsdag ska jag sova med den där jävla sömnmaskinen igen. denna gång kanske jag kan ta ett fotografi så ni får se hur hemskt det är.. :P På fredag ska jag på cicago konser på circus med André :).
lördagen ska jag med min kära mor och mina kära systrar till fjäderholmarna och titta på duktiga Benjamin och de andra barnen. Har lovat honom att gå så måste klämma in det innan resan.  Söndagen går åt till att tvätta så man har kläder till resan :) Någon dag måste jag och Bella klämma in en massage. Hon fick massage av mig i 20-års present som kommer att gå ut om vi inte utnyttjar det under veckan. Det vore allt för tragiskt att låta massage gå till spillo :P
Rolig vecka? Iaf fullbokad.
Nu sitter jag i min egna lilla värld (som alltid) och fiffilurar över vad/vart vi skall äta lunch. Jag överlåter det problemet till Bella. Då slipper man få ångest för att man valde ett dåligt ställe ;D
Någon som har något tips på vad vi inte får glömma bort att införskaffa til lvåran resa? Ni har till imorgon på er att hjälpa oss. :)
<-- Mina fina nya naglar!

Dagens citat: "Det finns 40 sorters galenskap, men bara en sorts sunt förnuft."
-Afrikanskt ordspråk

Bella: Snart semester!

Hej bloggen!
Här kommer en snabb uppdatering:

Fredag: Middag med vänner och körde bil

:)

Lördag: Dop, kom dock försent! Inte okej, men skyller på jävla SL och busstrafiken. Men de var jätte trevligt på fikan ivf :)
Sen blev de åka båt, sjukt kul !

Söndag: Still on the boat, åkte vattenscooter och hade de lovley!

Måndag: work

Tisdag: work

Onsdag: work

Torsdag:work

Hanna:

Denna helg har varit rätt lugn för mig. Satt i fredags och åt en god middag och drack lite gott vin och goda drinkar och spelade nya buzz spelet :D Slocknade oroväckande tidigt. Fick reda på dagen efter att det tydligen hade blivit partaj i rummet intill. höm? jag sov som vanligt så hårt att jag inte märkt någonting alls! (Typsikt mig och missa allt skoj!)
Lördagen gick åt till att ägna mig åt den roliga sysselsättningen att tvätta. Det kanske är jag som är dum i huvudet men jag tycker det är ganska behagligt att göra det. Man tar itu med någonting och kan inte mer än att slappna av. Du måste vänta på maskinerna och tiden är för kort för att göra någonting annat under tiden. Avslappnande! (Detta är ingen vink till att ni skall ringa mig när ni behöver tvätta)
Sedan på kvällen fick jag ta hand om en sjukling. André hade blivit smittad av samma äckliga virus jag hade i veckan så det var väll inte mer än rätt än att ställa upp på laget och göra varm choklad och kanelbullar och vara allmänt söt och snäll. :)
Lugn kväll även då..
Igår (Söndag) jobbade jag hela dagen. Faktiskt riktigt skoj. Jag tycker verkligen det är kul att stå där tilloch från.. Det är socialt och alla bara älskar mig :D (Kanske för att jag är grym?!)

Idag, måndag morgon och laddad för en ny vecka. Sista veckan innan semestern så det är underbart. Om 8 dagar drar jag och Bella till MAGALUF :D KBK! -Kör bara kör !
Kanske lika bra att man tar det lite lugnt så man håller 2 veckor utav festande. Vet hur döda vi var efter en vecka i Ayia Napa. Nu två veckor under hög säsong i magaluf! snacka om all in!

Dagens citat: "USA Today har gjort en ny undersäkning. Tydligen är det så att tre av fyra människor utgör 75 procent av befolkningen."
-David Letterman

 <--Jag och Bella nu på mogonkvisten

Hanna:

Förlåååt att jag inte la upp bilderna eller skrev någonting över huvudtaget igår. Men var sjuk igår också. Låg mest död i sängen och kollade på film. Lyckades röra på mig till kvällen och gick på bio. Såg : "Nu eller aldrig". Den var sjukt bra. Så enkel men ändå hade de verkligen lyckads fånga karaktärerna. :) en film att rekomendera. 
Idag mår jag iaf bättre än de dagarna som precis paserat men jag har en förskräkligt jobbig hosta. (Ja jag ska sluta röka! kan alla sluta tjata på mig!) Jag har ju ställt in mig på att trappa ner ordentligt efter semestern men ändå kan folk inte sluta lägga sig i. Är ickerökare så korkade att de inte fattar bättre än att sköta sina egna liv?! Hur skulle de känna ifall människor runt omkring dem terrade dem dagarna i ända för något val de gjort. Fine det är fel och ja det kostar mycket och det är även mycket riktigt att det stinker skit. Men snälla. Har jag sagt att jag ska sluta så är det väll bra? Sluta håll på. Alla som tjatar och lägger sig i gör bara att man vill dra ännu djupare bloss med dessa små cancerpinnar.!
 
Dagens citat: "Alla kvinnor vill att man enbart ska ägna sig åt dem. Det är därför de flesta kvinnor älskar dumbommar."  
-Honoré de Balzac
                      

                

Här är iaf de bilderna jag utlovade.. Fanny i den vackra burkan :)






Hanna:

Idag har jag varit hemma och varit sjuk! åkt på en riktig förkylning! En sådan som man bara ligger hemma i sin säng och tycker synd om sig själv!
Allting känns lite upp och ned. Träffade Fanny igår och idag åker hon ifrån igen. Känns skumt. Från att vara så tajta till att knappt höras av. Och när hon väl är och hälsar på så hörs vi inte ens av då. Men det lär ju höra samman. Det är jobbigt och det blir fan bara ännu jobbigare och ses och sen veta att hon ska lämna en igen. Men jag ångrar inte att jag faktiskt träffade henne igår. Trotts allt så känns det jobbigt. Men det är väll mer än så som trycker på. Hela mitt liv är lite upp och ner just nu. Jag som är van att ha kontroll över allting har helt plötsligt tappat allt vad som är rätt och fel och vad jag själv tycker och tänker. Min kontroll är förlorad. Men jag lovar er alla att jag kämpar för att hitta den igen. Om jag så ska leta tills jag dör så kommer jag att finna den. Annars klarar jag mig inte.. Har man kontrollbehov så har man :P Och a och o är väll att man har kontroll över sig själv när man lider av kontrolbehov?!
Träffade jacob igår också. Även han ger sig av idag igen. Typiskt mig att dra ut på allting in i sista stund bara för att det känns jobbigt men människor som ändå kommer att lämna en sart igen. Men jag ångrar mig nu att jag inte träffade varken han eller Fanny mer. Men han berättade en rolig sak. Att han läser denna fina blogg så jag får väll passa på att ge en liten hälsning till dig där borta i Afganistan! Hej hej Jacob :) Vi väntar på dig här hemma igen men öppna armar :) och jag väntar på min fina scarf och armband som du nu lovat mig :)

Dagens citat:
"Du kan inte alltid stanna i din egen hörna av skogen och vänta på att andra ska komma till dig. Du måste gå till dem ibland också."
-Nalle Puh

ps. jag lägger upp några bilder från igår imorgon ist. Blandannat en mycket fin bild på käraste Fanny i en fin äkta Burka som hon fick i present från Afganistan av Jacob. Den som väntar på någonting gott .... ds.



Hanna:

Idag är allting mycket jobbigt och jag är inte alls öppen för att blotta mitt liv. Så idag får bli en blank dag. Återkommer antagligen imorgon. Glöm inte bort att se det ljusa ur allting negativt. Annars går man under och det behöver inte alls ta lång tid!

Dagens citat: "Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det."
-Nalle Puh

Hanna: -ångest

Måndag igen och riktig ångest! Det regnar, trött, bakis, träningsvärk! vad ska man göra?
I fredags hoppade jag över afterworken med jobbet på Josefinas. Mådde sådär halvbra eller halvdåligt. (beror på hur man ser det)
Umgicks lite med två kära vänner. Bella och en kompis slog vad. Den som förlorar i sten, sax och påse skulle bada. Bella vann.

-Hon höll på att åka i plörret ändå men klarade sig i sista sekunden.

Sedan fick vi övningsköra. Först jag och sedan Bella :)

                                          <--sjukt skoj :)

Sedan var det våran tur att bli serverade en fantastisk middagmycket!. (Varma mackor) Det var riktigt gott! Tack så
Åkte hem och sov efter en tuff vecka.

Vaknade upp på lördagen och var redo för ett träningspass. Tog mig an att sätta fart med träningen. Obegripligt men sant!
 <--Min fina träningsoutfit ;)

Sedan bar det av till Calle där middag, god dricka och sedan skogsrejv väntade. Men han inte så långt innan Bella ringde och sa NU eller ALDRIG! -det är ju sommar så varför säga nej.
Det bar av mot stockholms skärgård igen. Nu var det båtdags.
 Flickorna posar :)

Åkte båt hela dagen/natten och festade och hade skoj!
Kom hem igår och somande så gott som direkt i min sköna säng med sköna duntäcken och dunkuddar. nyduschad och fräch!

Som sagt. Så sitter man här återigen på kontoret. Träningsvärken dunkar i mina småben och rumpa och kroppen har inte bestämmt sig för om det är skönare att sitta ner, stå eller promenera. Men det går väll över snart?

Dagens citat: "Rökare är också människor, fast inte så länge." -Gertrud Wallin


Bella: nya tag

Har precis fått en utskällnign av Hanna för mitt oseriösa bloggande. Nu får jag skärpa mig!

Igår så var de en underbar dag/kväll!  Efter jobbet så mötte jag upp mina underbara vänner och vi käkade middag på Foresta på Lidingö, de var verkligen super mysigt! Tiden sprang iväg och jag hade lovat mig själv att lägga mig i tid, men de löftet bröt jag som vanligt :(




Imorse när jag kom till jobbet så fick Robin en snilleblixt, vi skulle grilla på lunchen! Så vi tog hans pappas nya bil (pappa betalar cab ) ner till Karlaplan och köpte kött och potatissallad.
Sen pumpade vi DADDY DJ på vägen tillbaka! Sen marinerade vi vårt kött och nu sitter man här hungrig som ett djur och väntar på att klockan ska bli 12 :)

Planen ikväll är att vi ska ta en after work på Josefina, fast jag är faktist inte sugen på de. Jag och Hanna ska försöka ha en vit helg och de blri inte lätt om vi ska sitta på Josefina utan att ta ett glas rosé..

Sen ikväll ska vi gå på bio, om jag inte lyckas bli övertalad att gå ut. Men ska göra allt som står i min makt för att stå emot, de är ett löfte!

På lördag så ska jag på Dop! Min brors bästa vän Patric som har varit som en bror för mig under hela min barndom har nämnligen blivit pappa! Grattis!
Fast de jobbiga är : Vad ger man i doppresent utan att vara sjukt tråkig? En silversked känns så jävla DAJMIGT!
Mamma föreslog att jag skulle köpa ett tåg i trä som man sätter ljus i, så sätter man de på bordet och tänder fler ljus för varje gång man fyller år... Men de tyckte jag bara lät FÖR TRÅKIGT! HAHA

Men nu är de dax att starta grillen, wiho! Hörs snart igen kära blogg och läsare! Och förlåt för mitt svek innan!

Bella: baby baby

Hej Bloggen!
Eller Hej läsare :)

Idag har de varit sen seg dag.................................................................................................................

Herrå


Hanna:

Självklart ska jag inte låta er vara utan ..

Dagens citat: "Var snäll mot människor på vägen upp för du kommer att möta dem på vägen ner."



Hanna:

Riktigt nice!
Idag fick vi en lång lunch på 2 timmar! Och det som var ännu mer underbart var att jag och Bella var så himmlans sugna på McDonalds (trott eller ej) så vi tog oss en tripp och åt vårt drömmål till lunch :D
Väl där mötte vi upp får kära kollega Robin.
Vi åt mat, promenerade och satt i skuggan och lyssna på musik och allmänt var lediga :)


En skön stund i skuggan (Bella och Robin)

Bussstrejken är fortfarande igång och jag är fortfarande lika upprörd.. Det är helt klart förjävligt! Är döds trött då jag sov typ 1 tim inatt! INTE okej!!
Fast iof, snart är det semester och då kan man sova ut osv... (NOT eftersom vi ska festa) -men det är jävligt okej!
Jag och Bella bla var och skulle handla ingredienser till pannkakor då vi ville ha det till frukost häromdagen (jag har hängt ganska mycket med Bella nu när det är bussstrejk då jag inte kan ta mig någon stanns.. Men Bella har varit en trogen vän och suttit i klistret tillsammans med mig!)
Under denna shopping runda med pannkaks-ingredienser hittade vi årets mode för alla som har något fel av något slag i huvudet!

                               
                     Hett? Javisst!

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.. är inte riktigt på hugget just nu! Men återkomma senare om jag blir mer allert annars återkommer jag imorgon! Det är ett löfte!

ps. Jag och Bella ska börja "träna". Vi tänkte göra oss fit for magaluf 2008! Nu köööör vi! Vilka tror på att våran träning kommer bli av? .ds

Hanna: -bästa ever!

Du är en blick, och den är mörk och den är varm, och jag vill dansa med din midja i min arm. Du är doften av viol, du är restskatten från fjol. Du är en helt fantastisk tjej. Du är Beatles och Leila key. Du är glad och elegant, du är laktosintolerant. Du är strösslet på en glass, du är det roliga i hasch. Jag kan diska, laga mat, vara i tid och aldrig sen, och jag tycker det är jättekul att lyssna på problem. Du är en doft, du är ett ljud, du är en färg. Denna sången är till dig...Carina Berg! Carina, jag tror vi två passar bra ihop. Häng med mig hem till Götet och gör slut med Kristian Luuk. Carina, du är änden på min fantasi. Du är brödet man vill lägga korven i. Du är hej och skepp och hoj, du är sodastreamad Oboy. Du är allt en man kan få. Du är bättre än Die Hard 2. Du är Jane och jag är Tarzan, gör slut med han från Hassan. Du är vacker och unik, min pappa är rik. Jag har tre meter i tak och lakan utav sammet, du kan ta mitt nummer av Kristian efter programmet. Carina Berg, mitt hjärta slår så hårt för dig. Så gör slut med Kristian Luuk - bli ihop med mig! Carina, låt oss vandra natten vidare. Dansa nakna tillsammans i en vattenspridare. Carina jag står chanslös, jag är evigt din. Jag vinner över Christian ganska lätt i plockepinn. Jag ber dig att maila mig om du tänker om på 27 centimeter at hotmail.com. Jag vet att vi skulle passa bra ihop, så kom igen Carina, gör slut med Kristian Luuk!
-Björn Gustavsson


Bella: Wiiihoooooooo!

Fan va bra! Nu har Vi bokat och betalat, Magaluf 2008 here we come!


Ska verkligen bli SJUKT KUL!!


Förra veckan var ganska seg, tror inte att de hände nått speciellt. Hjälpte en vän att flytta och känna sig hemmastad och så har ja varit sjuk! :(

Helgen har väl Hanna berättat om?!

Fredagen var lugn och skönt!

Lördagen var de middag och mys med sangria och underbart sällskap!

Söndagen var också mys och lugn!

Likadant var de med måndagen och tisdagen. :)

Hanna:

Nu är våran resa till Magaluf bokad, betalad och allt är klart! Den 22 Juli bär det av mot landet där måsarna skrattar sig hesa :D ! Detta kommer bli en helt galen resa! Ayia Napa var knäpp, rolig och spårad .. Vad kan då inte hände den dubbla tiden under högsäsongen i magaluf ? Mohahahaha! Göm er för nu händer det grejer snart!

KBK! -Kör bara kör !


                   Magluf -Here we come!


Hanna:

Idag har inte vidare mycket seriositet härjat över mig! Är helt slut i huvudet.
Tänkte skriva ett dagens citat innan ja glömmer: 

Dagens citat: "Adam kom först, det gör män alltid. "  :)

   
-Bella och Hanna, en dag på jobbet!

Hanna -ARG!

Måste bara konstatera en sak! SL SUGER! Inte nog med att de alltid har strul och försenade avgångstider och proppfulla fordon. Nu, idag har de även buss strejk! Tydligen tycker chafförerna att de borde ha högre lön! Varför skulle dem?
De gör ju inte ens sitt jobb bra! Dags att ta en intensivkurs och aldrig mer sponsra sl med en endaste krona! Borde fan reklamera busskortet eftersom att det endå inte fungerar! Man kommer ju ingenvart på det!!!
Någon som har några invändningar så är jag helt klart öppen för en djupgående diskution! När en Hanna är arg då är hon riktigt arg!!!

Hanna:

Vi kämpar på för att hitta en bra resa till vår destiantion till magaluff om några veckor.!
Ska vi bara ta en flygstol eller ett helt paket?
Ska vi betala mycket och redan vara färdiga eller betlana mindre och kämpa lite?
Alla dessa frågor och allt krångel!
Men en sak är säker att dit kommer vi att komma! Vill man så kan man!
(Plus att allting har sitt pris) .. Det är faktiskt sant! Allting går att köpa!  
-Här var jag och Bella på väg till Cypern med Selma! Snart bär det av igen!


Bloggar snart igen och då kommer även dagen citat upp!

RSS 2.0