Hanna:

Oh hej och hå! Redan Fredag? Tiden bara försvinner!
Idag ska André på en andra arbetsintervjuv.. Det gick tydligen bra sist?!
Jag håller mina tummar stenhårt för dig André!
Du vet att du är bäst och klarar det:D ! Jag vet det iaf!

Var på middag med mamma igår. Riktigt trevligt! Vi bestämmde att vi nästa Torsdag skall gå på bio.
Lite "mor och dotter" tid.
Hon frågade även om jag ville bli gudmor till Lea (min minsta syster yster)
Självklart sa jag JA! Hur kul som helst! Synd bara att ungen typ hatar mig! Alla barn brukar vanligtvis älska mig men inte denna lilla guldklimp! (kan bero på att jag aldrig är hemma och inte träffat henne så mycket så att hon inte känner igen mig)
Så den 4:e oktober skall vi ha namngivar cermoni :)

Kom på att jag glömmde nämna vad vi införskaffade i present till vår kära kollega som har babyshower imorgon.
Det blev en korg med massa "babygrejer"! En babykorg helt enkelt. Med alltifrån "bra att ha grejer till fina saker".

Ha en riktigt trevlig helg allesammans för det skall jag ha :)

Dagens Citat: "Den som gräver många brunnar får inte gott vatten i alla"
-svensk ordspråk

Hanna:

Igår köpte vi present till vår kära kollega som har babyshower på lördag. Vi var 5 tjejer som skulle enas och trotts detta så tycker jag nog att det gick relativt bra. Trott eller ej men jag var sågott som tyst under hela vistelsen! Det är bara hålla med och inte säga emot. Då blir det bara bra (Vet av tidigare erfarenheter när flera tjejer skall enas är det många olika viljor som vill komma fram).
Det gick bra till det skedet då vi skulle bestämma vem som skulle ta hand om alla grejer. Ingen ville och alla hade saker de skulle göra. Det slutade med att jag fick ta sakerna vilket kanske inte är så skyst då hela min lördag förstörs. Men jag hoppas att alla andra blev nöjda iaf!

Ikväll skulle jag ha åkt och fixat naglarna men min nagel "fixare" ringde och bokade om tiden till på söndag så då bestämmde jag middag med mor min! Skall blir riktigt trevligt! 
Känns som om min fantasi på vad jag skall skriva just nu är död så jag skall nog inte ens försöka med att skriva någonting vettigt.
 

Dagens Citat: "Den som har planterat trädet får sällan smaka frukten"
-Svenskt ordspråk


Hanna:

Jag är så trött på att vara så trött!
Det känns som om det inte finns något botemedel mot trötthet.
Man skulle kunna tro att det hjälper att sova men icke sa nicke!
Jag kan sova hur mycket eller hur lite eller mittemellan mycket men ändå vara trött!
Nu är ändå solen uppe också?! Hur fasiken ska det bli sen? usch och tvi!

Det känns som om man gör problem större än vad de egentligen är! Jag är nog lite av en expert på att dömma och fixa allting precis så som jag tycker och vill! Vilken jag inte alls behöver egentligen! Varför inte bara slappna av och låta alla sköta sitt. Det skall bli lite som ett mål för mig under hösten. Att sluta tänka så mycket på alla runt omkring. De får faktiskt lov att sköta sig själva. (Glad nu André?! :P) Men det är inte så himmla lätt när man har kontrollbehov. jag vill ha det på mitt vis i alla lägen och då måste man se till att alla runt omkring gör så som jag vill.
Men som sagt.. Jag skall försöka att tänka på detta och ännu bättre.: försöka bli av med detta. (iaf till en viss del)

har inte så mycket att skriva känns det som.. Mitt huvud är helt slut bombad och det känns som om man på rutin sköter hela dagen.
Idag skall vi flickor från kontoret iaf in till stan och köpa en present till våran kära kollega Jasmine som är gravid.
Hoppas verkligen att det blir bra!
Berättar imorgon hur det gick och vad det blev för present (lite svårt nu då vi inte riktigt vet vad vi ska införskaffa)

Dagens citat: "För den outbildade är ett A bara tre pinnar."
-Nalle Puh




Det är många som har komenterat Nalle Puh citaten och jag måste hålla med er alla!
-JA! Dom är sjuuukt bra/söta/roliga/ gulliga och allt vad ni säger att dem är :)


Hanna:

Igår kom jag på ett nytt fenomen! -Om man äter middag tidigt så har man ju hela kvällen på sig med massa andra skojjigheter :)
Jag håller på för fullt för att styra upp min och kottens 20-års fest. Förhoppningsvis så kommer jag någon vart men ibland känns det bara som om man står och stampar i gytja. Man kommer liksom ingen vart utan klmpar bara längre och längre ner i skiten. Men det skall nog ordna sig. Annars kanske Kotten får ta och kämpa lite snart? ;)

Det viktigaste för att få en relation att fungera är att överaska varandra och tänka på den andra mer än på dig själv ibland. (Dvs inte vara ett stort ego som bara tänker på sig själv(jag är ganska ego mer än ofta))
Imorse så kom André med frukost på sängen till mig. färska jordgubbar och god youghurt och färsk juice bla. Hur gulligt som helst verkligen! Synd bara att jag med mitt morgon humör inte kunde äta någonting utan mest vände mig om och somnade om (Jag smakade faktiskt lite grann så jätte hemsk är jag faktiskt inte)
Men ville iaf ge er alla en tankeställare att inte glömma bort dem ni älskar. Varje liten tanke som inte är egoistisk går raka vägen in i hjärtat :)
Detta var bara en liten liten liten detalj av vad André brukar ge mig. Men det är dessa som får en att känna sig älskad och omtyckt. (Jag pratar inte om presenter eller liknande utan handlingar och gester).
tack älsklingen min för att du finns och för att du förgyller min dag!
 

Dagens Citat: "Man skall behandla andra som man själv vill bli behandlad."
-Svenskt ordspråk (så sant som det är sagt och skrivet)



-Älskar dig! Då, nu och föralltid!


Hanna:

Har haft en ljuvlig helg. Mysig, avkopplande och trevlig. Vi har träffat massor med rädda kor. (Jag var tydligen jätte spännande).. Vi har plockat svamp (som vi samma dag gjorde svampsås på)..
Vi har spelat rockband och singstar.. Vi har myst framför öppna spisen och druckit och ätit gott i goda vänners lag.
Njutit av allt som har med landet att göra. Riktigt behövligt med den avkopplingen som landet ger.
Sen så självfallet är det inte bara bra saker med landet. Sängen var trång och oskön, andré fick 3 st fästingar som hade bitit, har väll ca 50 myggbett (på 2 dagar).
Men faktiskt så är allt det negativa värt mödan!
Känns sorligt att värmen börjar försvinna. Det behöver inte vara jätte jätte varmt men så länge man känner att solstrålarna värmer lite lite lite så blir man så glad. Man blir nästan mer glad av höst och vårsolen än vad man blir av sol på sommaren. Så jag håller tummarna för att det blir en riktigt vacker/fin höst med mycket solsken.
Sen så är det ju helt klart värdelöst när det är mörkt ute?! Det är mysigt när klockan är sent på kvällen.. men inte när klockan är 3 på dagen! Så för att samanfatta det hela. Vi hoppas på mycket sol i höst och vinter!

Några bilder från Västervik :)


Kossorna vi träffade :)


Svampplockning.




Lite blandat från västervik :)


Hanna:

Mycket riktigt. Det blev inget pysslande hemma igår inte. Åkte in till stan och mötte André i ösregnet.
Sedan mötte vi upp Martin och gick och åt på en mysig resturang. Maten var säkert jätte god men jag råkade beställa en jätte starkrätt. Jag är väldigt känslig mot stark mat så för min del vart det inte så lyckat.
Gjorde riktigt bra kap. Köpte 3 tröjor ett par tjocka tricoer och ett par skor för 240 kr. Det är som att skänka bort kläderna. Men jag kan bara tacka, le och nöjd lämna butik efter butik. Rea äger!
Sedan åkte vi och spelade biljard. Jag tok förlorade men hade jag väntat mig någonting annat?

När jag kom hem så packade jag det jag behöver till helgen. Vi skall åka till Martins landställe i Västervik. Ska bli sjukt skoj! Vi är ett roligt gäng som drar med mycket alkohol så det går inte att misslyckats. Har tom med på mig gummistövlarna redan (de hämtar mig direkt efter jobbet). Riktigt hett..!!
doc "glömde" jag mycket packning hemma. Det fick inte riktigt plats i min väska så André får nog packa ner det jag "glömde" i sin väska ;)
"Det var inte alls med mening" *host host*
I eftermiddag har vi workshop på jobbet så jag kommer väll antagligen vara helt slut i bilen när de hämtar upp mig men det är faktiskt okej!

-Biljard och öl!


-Mina extremt snygga gummistövlar (Som Bella hatar) och jag :)

Dagens citat: "En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket" 
-Nalle Puhs lilla instrutionsbok


Bella: höst?

Nu blir man rädd, är hösten redan här?
De är mörkt och kallt ute, man blir så sjukt deppig av det.

Igår var jag riktigt nere och de blev inte bättre av att de blev massa bråk heller.
Låg bara hemma i sängen och tyckte synd om mig själv, de är okej att göra de ibland.

Idag har jag mått betydligt mycke bättre, hann köpa en kaffe påväg till jobbet och de räddade verkligen min dag!
Har gått hyfsat bra idag på jobbet, är dock irriterad över att jag väntar på en stor order som inte kommit in ännu.

Här e en kul länk som Robin skickade till mig för att lätta på stämningen lite ;)
http://www.youtube.com/watch?v=w8QH93jWZbk&feature=related

Efter jobbet så ska jag slappa o mysa till nån bra film med gott sällskap :)

Peace! <3

Hanna:

Oh! igår hann jag med både middag med mor och familj och att träffa Martin & Jacob (självklart är min André inräknad i sällskapet!).  duktigt va?
Doc var jag förbaskat jävla trött när jag väll samanslöts med karlarna! Men ett tag hann jag sitta med dem och vara lite social eller nåt :P Kollade på Sverige matchen. Dessvärre kan jag inte säga vad resultatet blev då jag hann somna innan matchen var slut :P Men det står säkert i någon tidning... Det var bara en träningsmatch mot frankrike så resultatet kanske inte spelar så stor roll egentligen heller. (Men vad vet jag)
Jag har startat mina mornar med gröt och kaffe i snart 2 veckor i sträck. duktigt va? Kaffet kanske inte är så duktigt men däremot är det nödvändigt! Utan mitt Kaffe är jag en zombie! :P

Min mellersta syster Norea (på mammas sida) satt och tänkte ett tag (på det sättet hon brukar göra när hon har någonting "allvarligt" eller "viktigt" att säga)
Sen tog hon modet till sig och kläckte ut vad det var som bekymmrade henne!
Hon har tydligen kommit på att hon har jätte svårt för matte och nog behöver lite läxhjälp. (Hon är bäst i klassen i de flesta ämnen varpå matte är ett av dessa ämnen hon är grym i)
Kan detta kanske bero på att jag sitter läxhjälp med matten åt en kille som hon är kär i? Aja jag får väll avara några timmar till denna lilla sockertopp så hon inte känner att jag struntar i henne och bara bryr mig om andra barn. (Hon har varit väldigt ledsen för att jag aldrig är hemma och hjälper massa andra barn när hon aldrig ens får träffa mig.) Men jag gör så gott jag kan! Inte lätt att ha 4 små systrar! Stackars flerbarns föräldrar!
Fast såklart är det en annan sak.... Men jag tror 3 st räcker för mig! :) eller 2! Vi får se! Det är väll dessvärre inte bara mitt beslut när den frågan blir aktuell :P

Ikväll har jag inte ännu några planer. iof jääävligt skönt! Får se hur länge det håller. Hoppas på att jag bara får åka hem och pyssla lite och så! Var länge sen jag inte hade någonting inbokat. Men som sagt. Vi får se hur länge det håller. Ringer alltid någon sen i sista sekund :P

André ska på arbetsintervjuv idag! Jag håller tummarna så hårt för dig älsklingen! DU är bäst! DET VET DU! (jag vet iaf)

Dagens citat: "De flesta flickor skulle inte drömma om att göra de saker de drömmer om att göra!"
-Lars Forsell




Hanna:

Detta tycker jag var riktigt kul! :)
http://www.blocket.se/vi/17507094.htm?ca=23_3_s

kopera allting och klistra in i ett nytt internetfönster. :)

Hanna:

Detta är hur kul som helst! Vi ökar regelbundet! Det är bara fler och fler läsare som söker sig till denna fina blogg :) Jag gör antagligen ett bra jobb ;) (Bella bloggar ju inte vidare mycket så jag tar på mig den största äran ;))
Träffade min kära vän Kotten (Hanna heter hon också) igår. Vi planerade upp våran 20-års fest. Det gick inte riktigt som vi hade tänkt oss men det gick inte helt värdelöst heller. Vi är på g även om det inte blir riktigt som vi hade tänk oss från början. Men man skall inte låsa sig fast på hur man tänkt det skulle vara. Det är alltid bra att se lösningar och olika förslag ur ett possitivt synfält. :)
Igår bokade jag även tid för att gå kursen för att få övningsköra (handledarkursen).
Tis den 30:e Sep ska jag mamma och pappa gå på den. familjärt va? ;) Det kan blir ganska spännande. Det var inte igår jag satt med mamma och pappa tillsammans och gjorde någonting med dem. (De gjorde slut när jag va typ 4 år kanske)
Så den kvällen kommer nog gå till historian. Det roligaste är att kursen är klockan 16.30-20.00 så det kommer säkerligen blir någonting i stil med middag efteråt och det är nästan mest intressant. Låt ödet bestämma framtiden ;) .....

Funderar på att ringa min kära mot och boka in att äta middag med henne ikväll. Känns som år och dar sen jag träffade henne sist. Saknar min mamma ju! (Vi har en "bästa kompis" relation och är inte vanna att vara ifrån varandra under längre perioder. Vi har liksom lite svårt att klippa navelsträngen.) Men jag med min dumma förmåga att inte hinna med sådant man vill och borde göra kommer nog sabba denna fundering med att boka in någonting annat under dagen.
Tex träffa Martin som kommer hem idag. Men om man tänker logiskt skulle man faktiskt kunna hinna med båda sakerna. Men men. Vi får helt enkelt se hur det blir.

Någon som har ett bra tips på hur man får en lyckad fest? Alla tips och trix är välkommna! Det kan vara en bra push att fortsätta planeringen av 20-års festen så att den faktiskt blir av.  :)

Dagens citat: "Det är bättre att fråga och verka dum, än att inte fråga och förbli dum"
-Kinesiskt ordspråk.
(Tycker det ordspråket passar perfekt in på mig eftersom jag mer än ofta ställer konstiga och idiotiska frågor.)

Bella : Nu är jag ÄNTLIGEN tillbaka :)

Förlåt förlåt förlåt, igen!
Men under våran vistelse i Magaluf så blev jag sjuk, så sjuk.
De var näst sista kvällen och supandet fortsatte ändå och de resulterade till att jag varit sjuk i över två veckor nu.
Återhämtningen tog lååång tid eftresom att min mamma och familj inte fanns på plats för att ta hand om deras dotter, så jag fick rehablitera mig på egen hand genom mina underbara vänner.
Vi landade tisdag den 5:e och tillbringade de som fanns kvar av semestern i min lägenhet. Dvs. tills måndagen.
Då kom jag till jobbet sjuk som ett as och allmänt sliten.
Klarade tisdagen också men sen kände jag att sängen kallade. Sov bort onsdag torsdag och fredag också.

På lördagen var så var jag tvungen att träffa min älskade bästis Emma som äntligen flyttat tillbaka från Norge till Sverige :)
Shit vad jag saknat dig!

Vi kollade på Hoffmaistro i Kungsan sen shoppade vi lite kläder.

Sen tillbringade vi kvällen hos Lydia tillsammans med Emma, Nauie, Sam och Carro. De var mycket trvligt.
Vi åt middag och drack rosé och spelade sällskapsspel :)

När natten smugit sig på så började folk bli fulla, dock inte jag som fortfarande kännde mig sjuk.

Vet inte om jag verkligen ska berätta vad som hände men massa sjuka saker som folk hetsade varandra till..

Elina dök också upp, vilket gjorde mig mycket glad! Hon är en UNDERBAR vän!

Söndagen besod av bakfulla människor och icke krävande aktiviteter.

På måndagen jobbade jag men kände mig fortfarande inte frisk, bokade därför en läkartid till dagen därpå.

Efter jobbet så gick jag på stan med Emma och Lydia, hittade ett par underbara skor... vill ha vill ha...

Hanna:

Jag erkänner! Jag är totalt sämst! Trodde någon överhuvudtaget på mig när jag sa att jag skulle träna?
Jag trodde faktiskt på det. Men sen ringde André och sa att -Ska vi verkligen träna idag?
Snäll vän som man är ställer man ju upp på att hoppa över träningspasset som var inbokat. Man vill ju inte vara en elak människa och tvinga folk till saker de egentligen inte vill... (A)

Kommer till jobbet och inser att hela telefonsystemet ligger nere. Bra start? -Nej!
Men jag kan inte mer än att sitta och le och hoppas på att det löser sig snart. Man skall ju se allting possitivt och nu har jag ju tid att fixa sådant man inte annars hinner!
Imorgon kommer Martin hem hit till Stockholm igen! Du är efterlängtad. (Martin är han som flyttat till Berlin)
Så jag hoppas på att det blir en riktigt rolig helg. Jag och André har haft stora planer för denna helg eftersom både Martin och Jacob är hemma men nu verkar det som om dem alla dissar oss och drar till en kompis land?! Inte så snällt men vad gör man?
Det kommer också lösa sig.
Allting löser sig!


Dagens citat: "Ingenting gott som inte har någonting ont med sig!"


Hanna:

Måndag igen! Frisk igen! Någorlunda iaf! Har inte feber, står på benen och inte hjärndöd längre så då kan man väll kalla sig frisk?! :)
Idag har jag sålt som faaan! Nu kööör vi! Har mycket att ta igen på jobbet så nu finns det ingen tid att spilla!
Ska träna efter jobbet också. Känns skönt att börja ta itu med saker och ting. Denna gång skall jag inte bara träna en endaste gång utan faktiskt börja göra detta regelbundet. Det är hög tid att ta hand om sig själv. Har tom trappat ner ordentligt på rökningen.
Varje dag har jag ett viss antal cigaretter jag får röka. Det har faktiskt fungerat relativt bra. (Hur många jag får röka kan jag erkänna sen när jag har sänkt antalet en aning :P)
Vardagen är efterlängtad.
Jag och André bokade en resa till Berlin nu i september. Ska bli sjukt skoj. Åka dit och festa lite och hälsa på Martin.
Det är doc bara över en lång helg men bättre än ingenting.
Vi hittade SJUKT billiga resor. 600kr per person tur och retur?! Det är ju i princip som att skänka bort resan :)
Sedan håller vi på (eller snarare Tommy) på att planera en grym Åre resa vecka 12 nästa år. Jag vet att det är långt tills dess men om det skall bli av är det bra om man bokar och sånt så snabbt som möjligt (Annars vet man hur det blir).
Har även pratat vett i min fader. Nu skall vi sätta igång med att övningsköra. Jag börjar bli mer och mer laddad för att faktiskt ta det där jävla kortet. Så det är mycket som väntar mig denna höst. (Kanske inte låter så skoj) Men för mig är det iaf skönt att ha lite strukturerat.

Dagens citat: "Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek. Kvinnor vill vara en mans sista äventyr."
-Oscar Wilde

Hanna:

Jag vaknade först av att väckarklockan ringde och tyckte jag skulle gå upp vid 6. jag gick faktiskt upp då och åt lite gröt och var duktig. Men kännde att  jag inte var tillräkligt kry för att gå till jobbet..
Var vaken någon timme eller så innan jag däckade i sängen. Vaknade inte förens nu typ. Kroppen håller verkligen på att återhämta sig.
Inte så vidare mycket roligt att berätta eftersom jag sovit bort dagen...

Ha en riktigt skön helg allesammans :D !

Hanna:

Idag är jag sjuk.. gick hem vid lunch igår för min höghet av alveon hade runnit ur och jag hade hamnat på botten igen..
Rastlös som jag är bakade jag daimtryfflar mitt i feberyran :P
De blev faktiskt riktigt goda!
Idag har jag bara legat död i sängen och spelat tv-spel...
Sitter och funderar på att gå ut och ta en kort promenad bara för att få lite blodflöde i kroppen.. men än så länge är detta bara tankar..
Någon som har något tips på hur man blir friskare snabbare?


Dagens Citat: "-Vila, värme, vänlighet och vatten!"
-Min mamma sa alltid att det är detta som hjälper mot alla sjukdommar!



Hanna:

Igår tog jag faktiskt min sista ork och tog mig i kragen och gick på Maddes födelsedags maskerad. Doc var jag nykter och drog mig hem tidigt men det är ju faktiskt tanken som räknas. (Att jag dök upp)
Det var skoj att träffa några man inte träffat på riktigt länge. Doc hann jag inte träffa alla. Men det gör ingenting.
Snarare kanske lika bra med min outfit jag hade på mig. Jag klädde ut mig till en tvättäkta fjortis. (Trott eller ej men jag såg faktiskt utklädd ut) ;)
Var skoj att träffa Fanny också innan hon far hem. (vilket är idag)
Hela natten hade jag typ feber och har bara legat och kallsvettats och pratat massa gojja. Alltid lika flummigt att höra konversationen man haft under natten återberättad för en. (Jag är en riktigt talare när jag sover)

Men idag är jag hög på alvedon och just nu mår jag som fisken i vattnet. Hoppas bara att lagret med alvedon inte tar slut. Då tar nog även jag slut.

Hann få tag på ett nr av Moore igår också. Jag var riktigt nervös när jag sida för sida löddrade igenom för att typ i slutet finna mig själv. Det var faktiskt helt okej. ingenting alls att vara nervös över. :) Tack och lov! :D

cowgirl! ;)
Kotten, jag, Fanny och Cammi. (Cowgirl, fjortis, isdrottningen i Narnia och Asla(Lejonet i Narnia))

Mer bilder får ni icke. Och jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte finns så många fler bilder heller som kommer att läggas upp på facebook! lite jobbigt när man ser datumet då de är upplagda ;P

Dagens citat: "Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv."
-okänd



Hanna:

Dagen efter vi kom hem tog vi oss mödan att åka in till sergelsspa där vi fick bada aromabad och få massage. Det var ljuvligt efter två veckors slitage av kropp och själ.
 <--härligt äckliga och redo för att bli helade!

Idag kom nya nummret av Moore ut. Så allesammans ut och införskaffa er ett nr. Det är det unika nr då jag är med. Ska bli riktigt spännande och se hur de har gjort... :)

Hoppas att ni blev någorlunda nöjda med min redovisning utav våran Magluff resa?! :)

Idag fyller Madde 18 år.. (lillplutt :)) Hon skall ha en maskerad men jag tror inte jag har möjlighet att dyka upp :(
Skulle vara skoj att träffa alla igen efter en sommar då man inte hunnit träffa så många av sina vänner. Men André ligger hemma och är sjuk och jag är helt död då jobbet startade upp igår. Har fortfarande semestermornarna kvar i huvudet. Sova läääänge och njuta av ledigheten. Men nix pix. Nu är det all in på arbete hela hösten!
Känns faktiskt riktigt skönt att vardagen är på väg! jag tycker om mina rutiner :) (Jag menar inte att jag inte gillar semester men jag tror att ni kanske förstår mig någonstanns?!)

Dagens citat: "-Idag mår jag sämre än igår men känner mig mer frisk!"
-André som skall förklara hur han mår?! :P


Hanna: -redovisning av partyresan nr 2 2008 :)

Tisdagen den 22:a Juli bar det av mot värmen. Jag överdriver verkligen inte när jag säger värmen.
45 grader i skuggan. på nätterna var det 29 grader. obsavera att vi inte hade någon ac på rummet. inte ens en liten fläkt.
Våran resa gick ut på att ha så roligt som möjligt och jag och Bella har kul när vi får flumma och driva runt bäst vi vill.
Första veckan var lite kaotisk med små bråk var och varannan timme. Men vi gjorde det bästa av situvationen. Vi festade järnet kontrat med att typ sova. Det var så varmt att vi knappt hade ork att lyfta på handen för att dricka god sangria?!?!. (men lita på mig när jag säger att det klarade vi faktiskt av). Vi drack mycket sangria och dansade nätterna långa tills vi förlorade halva vår vikt i svett... Men denna vecka gick inte bara åt till nattaktiviteter. Vi åkte även till aqualand en dag och hyrde bil och såg lite av övriga Mallis :). På lördagen fyllde vår kära vän Samuel som också var på plats år. Då vart det fett röj i Palma. (En underbar stad förövrigt.) Titos blev klubben som vi tyckte så mycket om att vi tillbringade så gott som hela natten där. Och det är ett mycket bra beröm då man mest går runt till olika ställen när man är i en sådan feststad.
Under veckan hade vi även varit på bcm och sett när dj sammy spelade och varit på water party och självklart på casablanca och gg beach club. (några utvalda klubbar jag nämner)
På måndagen blev jag dessvärre döende magsjuk. Trodde på riktigt att det var min sista natt i livet. Värmen som sammarbetade med en grov magsjuka kämpade för att ta kol på mig men jag var tålmodig och kämpade för mitt liv. Jag övervann det hela! :)
Vecka nr två blev mer galen.
Jag och Bella skruvade upp vårat galna beteende och levde rövare mest hela tiden. Som jag nämnde ovan så gillar vi och driva. Och OM vi drev. Fine att jag känner mig lite dum att erkänna att vi ljög om saker man kanske inte ljuger om och jag får väll till störta del be om ursäkt till våra kära grannar vi hade på hotellet. De fick väll ta den största smällen av lögner. Förlåt! Men är man på charter så är man på charter.
Måste få lätta mitt hjärta och erkänna att jag inte har en son på 2 ½ år. Jag är bara en knäpp 19 årig tjej som gillar att ha skoj. Ta det inte peronligt. Vi tyckte faktiskt ni var trevliga och roliga prickar och jag hoppas att ni inte hatar oss för all framtid.
Vi har träffat riktigt roliga människor att driva med. (även om jag kanske ska säga att det är många äckliga människor på ett sådan ställe(typ 80-90% utan att överdriva)).
Även denna vecka var vi någorlunda med dagsutflyckter. Vi hyrde båt en dag. Det gick jätte bra i typ 3 minuter inna nvi svenska flickor lyckades få motorstopp och fick bli bockserade...
Men det som är så bra är att jag och Bella aldrig skäms.! Även om man kanske borde ha gjort det när man väl var där. Men skit samma! Man lever bara en gång och livet är för kort för att hålla på och skämmas och ångra saker man gjort.
Jag tror detta var en ganska "lagom" redovisning av veckorna som varit. Mer än så här vill ni nog inte veta. och tro mig! ni vill inte!

Magaluf citat: "Så jävla bra!"
-Fredrik (Tro mig att du kan använda denna replik oav vad ni pratar om. Spelar ingen roll om det så är pesten eller maten som kocken spottat i)

Jag lovade er bilder så här kommer några få bilder från våran galna resa :)


 <--vaknade upp med konstiga klistermärken! Detta från Casablanca


<-- på g till waterparty!
<-- paraplydrinkar :)

<-- paella!
<-- skååål!

<--roliga ballonger kontrat med alkohol i floder!
<--Våra grannar vecka nr 1!
<--våra grannar vecka nr 2!
<--här blir vi bokserade! :P
<--fördrink innan middag på Chili!
<--mycket goda drinkar :)






 
Men varje kväll gick vi själva hand i hand hem glada, fulla och roade av att ha drivit med massa nya människor!
Tillsammans är vi oslagbara!

Hanna:

Kära läsare!
tack för ert tålmodiga tålamod!
Jag ber om så hemskt mycket om ursäkt för att vi försummat er och inte bloggat flitigt (snarare inte bloggat alls).
Det har verkligen varit fullt upp. Nu börjar man bli en människa igen efter en två veckors lång festresa. Det var verkligen en spårad resa. En spårad men rolig resa.
Men om jag skall vara ärlig så borta bra men hemma bäst är ett mycket bra utryck!
Jag har lovat er att ni skall få en genomgång av våran resa och det kommer. Men måste bara sätta mig ner i lugn och ro och reflektera över hur och VAD jag skall skriva.
Men det är ett löfte att inom denna vecka kommer en hel redovisning upp. Då även bilder från våran galna tripp!


Dagens citat: "Borta bra men hemma bäst!"



RSS 2.0